Joska 1+0=1
Naappi 1+1=2
Reto 0+1=1
Tenkrat 0+0=0

Tervetuloa lukemaan raporttiani Kiekkoliigan runkosarjan ottelusta Avellino Capellier vastaan runkosarjan voitosta vielä taisteleva PePo. Seuraan raportissani vain yhtä pelaajaa, kiekon parhainta alempaa puolustajaa: haria. Nauttikaa raportistani.

Toiseen erään asti jouduttiin odottamaan suuren harin tason nostamista. Loistava syöttö Joskalle, joka vetää b-pisteeltä tarkasti tilanteeksi 0-2, onko peli jo ratkennut? Kirjoittaessani weza kaventaa tilanteeksi 1-2, mutta seuratkaamme haria taas.

Ei päässyt viimeisessä erässä hari näyttämään taitojansa, toki lopussa hieno pelastus eikä AVE päässyt tasoittamaan. Silti ottelun lammas, paljon odotettiin, mutta mitään ei saatu: ha "0+0, kiikarihari, seivas.jpg" ri.