Niinis 1+0=1
niku 0+1=1
Risen 1+0=1

Alkutunnelmat:
Tämän yön trillerissä ovat siis vastakkain nousujohteisesti pelanneet Adonikset sekä tasaisesti divarin hännillä porkuttava Helsingin Jokerit. Niku meinaa saada epilepsiakohtauksen, tuomarin rapsat haukutaan, Late Huuru aloittaa penkillä(ei yllätä) ja unkka veikkaa, että peli päättyy 4-3 ja Chrisu tekee tehot 0+3! Game on!

1. Erä

1.09 1-0 esapetter (Jakee, Christian)
esapetter pelataan läpi ja verkko heiluu!

5.59 2-0 esapetter (Jakee, koksu)
Jakeen loistavasta syötöstä esapetter toistamiseen läpi eikä herra tälläkään kertaa erehdy!

Ensimmäinen erä oli aikamoista hurlum-hei-kiekkoa, kuten divarijoukkuelta odottaa saattaa. Toivottavasti seuraavassa erässä näemme Lateh:n kentällä ja täten taistelevamman sekä organisoidumman HJ:n ja saisimme myöhäisillan katsojille yleisöystävällisen kiekkoillan päätöksen.

EN NÄHNY

Toinen erä alkoikin sähäkästi ja taistelevasta HJ:stä oli merkkejä ilmassa, mutta erän dominoivampi osapuoli oli selkeästi Adonikset ja täten HJ:n oli tyydyttävä saamiinsa vastahyökkäyksiin. Josko kolmannessa erässä nähtäsiin viimein Lateh tosi toimissa?

Torjunnat: 2-6
Hallinta: 63-36

3. Erä

2.03 4-1 esapetter (Jakee, Christian)
Kuzmin päästää HJ:n epäonneksi kaksikon Jakee-esapetter one-timeriin.

5.19 Risen (Niku, Lateh)
Risen täräyttää kavennuksen ja HJ ottaa maalivahdin pois!

5.48 5-2 koksu (Christian)
Laitapassi vapauttaa koksun siniviivan tuntumasta ja varma sijoitus tyhjään maaliin.

HJ taisteli ja oli yritteliäämpi, mutta tämä ei riittänyt rutiininomaisten Adonisten kaatamiseen. Ei edes se, että Lateh oli YV!

Torjunnat: 3-3
Hallinta: 54-45