Smurffi 0+0=0

Jamo *** Hox, torjuntaprosentti 92%
Kinnunen **
Tsuna *

Maalivahtipeli osoittautui jälleen ratkaisevaksi tekijäksi, kun Kiekkoliigan viimmeisestä playoffspaikasta taistelevat FHR ja HC PU ottivat mittaaa FHR-areenalla, jonne oli kertynyt huikaisevat 30 maalijuhlaa odottavaa katsojaa.
Ottelu alkoi kaikella muulla tavalla paitsi tasaisesti, FHR oli kasvattanut johtoaseman 3-0:aan jo kahdessa minuutissa, kun ensin Tsuna, sitten Kinnunen, ja toistamiseen Tsuna ampuivat komeasti kiekon PU:n häkkiin. Loppuerä olikin jo hieman nihkeämpää, kun tilanne oli vain 4-0 toiseen erään mentäessä.
Toisessa erässä ei maaleja nähty lukuunottamatta Kinnusen kypärätemppuun johtanutta maalia, joka siirsi lukemat FHR:lle jo 5-0:laan.
Kolmannessa erässä PU saikin jo jonkinlaista viettiä peliin kun Ozolinsh ampui kiekon kauniisti häkkiin Mantuzekin syötöstä. Tämän riemun peitti pian Williamsin 6-1 maali Minon syötöstä.

HC PU:n maalivahti oli vaisulla päällä. Tästä jotain kertoo vaivaiset 74 torjuntaprosentti.
Tuomari: cobbis
Lisätty: 31.07.2005 19:18