Tilastot

Voodoo PeopleVoodoo People - PePoPePo 0-1

Tehopisteet

Voodoo PeopleVoodoo People
-piku- 0+0=0
Bisc 0+0=0
Fice 0+0=0
JaKurri 0+0=0
Shefki 0+0=0

PePoPePo
hari 0+1=1
Joska 1+0=1
Naappi 0+1=1
Reto 0+0=0
Tenkrat 0+0=0

Raportti
Sunnuntai-ilta ja alkamassa on tiukka Kiekkoliigan kamppailu, jossa vastaikkain asettuvat Voodoo People sekä PeeloPojat (lyhyemmin PePo). VP seikkailee tällä hetkellä liigan kärjessä, vaikka alkukaudesta saikin joukkueen vastuuhenkilön puheista sellaisen käsityksen, että joukkue ei olisi niin iskukykyinen kuin viime kaudella. Toiselta kuitenkin näyttää ja VP onkin kerännyt 22 ottelussa yhteensä 34 pistettä. Voitot-tasapelit-tappiot tilasto näyttää seuraavalta: 15-4-3. Eli ei ollenkaan huonosti. VP:tä vastaan asettuu jo muoviseuraksikin ristitty PePo, joka onkin aloittanut kautensa niin ikään erittäin vahvasti. PePo löytyy sarjataulukosta sijalta kaksi ja on pelannut vähiten pelejä liigassa! Tämä kertoo joukkueen vahvasta esiintymisestä. Voitot-tasapelit-tappiot tilasto PePon osata on seuraava: 12-2-1. Tappio Club of Härmälle tuli varsin suurena yllätyksenä, mutta tähänkin löytyy varsin pätevä selitys. PePon sekä ehkäpä koko Kiekkoliigan paras ap päätti lähteä DL-viikonloppuna juhlimaan jolloin PePo ei saanut kentälle parasta miehistöään. Ei kuitenkaan pidä vähätellä COHia. Oma veikkaukseni ottelun lopputuloksesta on 1-3.

1. Erä:

2:36 pelattu kun Tenkrat heittää keskialueelta loistavan zipin joka vierii lähelle VP:n maalia. Ensimmäisenä kiekkoon ehti Reto, VP:n maalivahti piti kuitenkin vielä nollat taulussa.

3:17 Ja Tenkrat ottaa jo toisen violentin muutaman kymmenen sekunnin sisään. Onko tämä kenties jonkinlaista psykologisen yliotteen tavoittelua? Ei taida tuo PeeloPojat olla yhtään hassumpi nimi, vai?

Peliä pelattu 4:28. Ottelu ollut varsin tuttuun tapaan varovaista ja vastustajan tarkkailua. Tietty terävyys on ehkä hieman molemmilta haussa, helppoja menetyksiä sillointällöin, mutta mitään radikaaleja virheitä ei kuitenkaan ole nähty.

5:00 JaKurri pääsee vaarallisesti vetämään 'ylemmältä' b-pisteeltä, veto menee kuitenkin niukasti ohi.

*** VP saves: 3, poss: 48%
*** PPO saves: 2, poss: 51%

Kuten edellä jo mainitsin, oli peli varovaista tarkkailua ja pahojen virheiden välttelyä. Nähtäväksi jää, löytääkö jompikumpi joukkueista hyvää draivia päälle toiseen erään. PePo suoritti myös vaihdon, kentältä otettiin pois violent-Tenkrat ja tilalle harin rakastama Joska.

2. Erä:

1:03 Naapilta paha kiekonmenetys oman siniviivan tuntumassa. Pienoinen 2vs1-tilanne syntyi, mutta hari hoiti tilanteen mallikkaasti.

1:31 Reto seikkailee VP:n maalivahdinalueella. Ottaako Reto peeloilijan roolia Tenkratin ollessa vaihdossa?

Naappi ei selvästikään ole löytänyt sitä tavallista pelivirettä, mitä tältä monien mielestä kiekon parhaimmalta yp:ltä on totuttu näkemään. Turhia kiekonmenetyksiä epätavallisen usein!

3:03 VP pääsi hyvään vastahyökkäykseen harin menetyksen johdosta. Shefki pääsi laukomaan, mutta maalivahti piti lukemat nollissa. Hyvä tilanne Voodoon pojilta.

4:10 Naappi purjehtii VP:n alueelle ja syöttää Retolle joka on valmiina vetämään b-pisteen tuntumasta. Kuitenkin yleensä niin kovalla prosentilla upottava Reto vetää kaikkien ihmetykseksi ohi. Tilanne edelleen 0-0.

5:40 Bisc nousee laidasta vaarallisen näköisesti kohti PePon maalia. Muutama veivaus, mutta tulosta ei synny. Tilanne kuivuu kasaan eikä tulostaululla nähdä muutoksia.

Erä päättyy.

*** VP saves: 0, poss: 39%
*** PPO saves: 3, poss:60%

Toinenkaan erä ei tuonut muutosta tulokseen. Varsinkin PePon pelistä huikui jonkinlainen epävarmuus ja rauhattomuus, sillä kiekonmenetyksiä tuli erittäin paljon eikä joukkue saanut yhtäkään vetoa kohti Voodoo Peoplen maalivahtia. Hallintaprosentti meni selvästi PePolle, mutta tämäkään ei aina kerro kaikkea. Viimeiseen erään Tenkrat saapuu vaihdosta ja Reto siirtyy lämmittämään vaihtopenkkiä. Nähtäväksi jää onnistuuko hyökkäyspari Tenkrat - Joska maalinteossa. Voodoo Peoplen kokoonpanossa ei muutoksia.

3. Erä:

00:34 Tenkrat pääsee vetämään läheltä, mutta VP:n puolustaja ennättää eteen.

1:01 Jälleen sama miestä yrittää vetoa, mutta veto lähtee niin kaukaa ettei Voodoon maalivahdilla ole vaikeuksia ottaa vetoa kiinni. Vaikuttaa siltä, että Tenkratin tulo kentälle toi heti varmuutta PePon hyökkäyspeliin.

1:45 Naapin epävarmat esitykset jatkuvat. Avaus suoraan vastustajan lapaan, ei kuitenkaan mitenkään vaaralliseen paikkaan vaan keskiviivan turvallisemmalle puolelle.

2:28 Naappi syöttää autopasilla hyvän syötön Voodoon maalille ja Tenkrat on päästä kuljettamaan kiekon sisään. Viime hetkellä Bisc kuitenkin ehtii blockaamaan Tenkratia sillä seurauksella, että kiekko irtoaa 'Tenkin' lavasta ja tilanne ei siirrä PePoa johtoon.

3:27 Joska yrittää siniviivan tuntumasta. Maalivahti sylkee eteen, mutta paikalla ei ole PePon pelaajia jatkamassa ripareita sisään.

Muutama hyvä paikka kirjoittaessani raporttia!

4:09 1-0 by Joska! Syöttäjinä hari ja Naappi.
Joska vetää b-pisteen tuntumasta ja kiekko menee jopa hieman kummallisesti maalivahdin ja tolpan välistä. PePo siirtyy johtoon! Onko tässä pelin ratkaisu?

4:44 Bisc ottaa violentin ja VP maalivahdin pois kentältä. Kentälle luistelee -piku-! Nyt kiekko tyhjään häkkiin ja peli on selvä!

5:09 Bisc koittaa liimailla, mutta tilanne on toivoton! PePon pelaajat riistävän kiekon helposti.

VP myllyttää!

5:52 JaKurri on goalie area.

Peli päättyy ja PePo voittaa ottelun 0-1 lukemin!

*** VP saves: 3, poss: 51%
*** PPO saves: 3, poss: 48%

Kolmas erä oli selvästi kiivaampaa voiton tavoittelua kuin kaksi ensimmäistä. VP pelasti erittäin vahvasti ja PePokin sai parannettua peliään ja onnistui maalinteossa. Pisteet matkaavat peelopojille!

*** hari - Varmaa puolustuspeliä ja positiivisena yllätyksenä teho. Missä kiikari-hari?
** Joska - Teki voittomaalin
* Koko Voodoo People - Teki ottelusta viihdyttävän
Tietoja
Tuomari: lokki
Lisätty: 24.10.2010 22:35

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.