BUSSIKUSK 5+4=9
Dobbel 3+4=7
nubu 0+2=2
Veksa 2+3=5

Vipsut aloittaa ottelun hienoisella riskillä laittamalla hiukan epävarmasti viimeaikoina työskennelleen Narrin ottelun avauskokoonpanoon Hasekin ottaessa paikan penkiltä.

1.erä:

02:33 0-1 zani :: zani heittää jalkakikalla vipsujen molemmat puolustajat naruun ja kuljettaa kiekon maaliin.

Saves/Poss Viper: 3/46
Saves/Poss Puukädet: 4/53

Tasanen erä, josta ansaittu johtoasema puukäsille.

2.erä:

02:15 0-2 Dobbel (nubu) :: Vaikea usko, mutta totta se on. DOBBEL PÄÄSEE YKSINLÄPI JA SINETÖI RATKAISULTA TUNTUVAN MAALIN KYYKÄÄRMEHÄKKIIIN.

03:14 0-3 zani (Veksa, Dobbel) Meni ohi juhliessa edellistä täysosumaa.

Viper vaihtaa alakertaan Hasekin, kenties nyt joukkue saa pelistä kiinni ja lähtee uuteen nousuun!!!

Ehei, Viper on luovuttanut ottelun. Litmanen ja latvian MJ-kiekkoäiä Pyöris hajoilee jo sielä

05:22 0-4 zani (Veksa) :: "ANTAA POIKIE HAJOILLA" sanoo zani ja leipoo pullat uuniin, ohhohh..!!

Litmanen vetää angstquit ja tämä vaatimaton taiteilijasielu Narri siirtyy ylemmän puolustajan paikalle viimiseen erään, jossa pääsee toteuttamaan omaa näkemystään pelistä. Nyt on odotettavissa Team Viperin suvereenia hallintaa, ellei jotain dramaattista tapahdu.

JA KYLLÄ, LITMANEN LÄHTEE OTTELUN ERÄTAUOLLA JOUKKUEESTA. TÄMÄPÄ TULI YLLÄTYKSENÄ, HOHHOIJAA MIKÄ ILTA.

3.erä:

04:44 0-5 zani (Dobbel, Veksa) Apiksella mahdollisuus avata 3v1-hyökkäys, joku nostaa takaapäin mailaa, mikä jää tuomarilta viheltämättä ja VANTAIMER..

04:56 0-6 Dobbel (zani)

05:00 0-7 zani (Dobbel)

05:07 0-8 Veksa (zani, nubu)

05:43 0-9 Dobbel (zani)

05:58 0-10 Veksa (zani, Dobbel)

Tiukkaakin tiukempi ottelu kääntyi lopulta Puukäsien 0-10 voittoon, kuten katsomossa veikkailtiin jo ottelun alkupuoliskolla. Viperilla oli aina viimiseisille minuuteille saakka ratkaisunavaimet käsissään, mutta momenttumien hävittäminen kriittisellä hetkellä kostautui. Molemmat joukkueet puolustivat erittäin tiiviisti koko ottelun ajan, jonka ansiosta peli pysyi tiukkana ja sitä oli mukava tuomaroida.