Silent SaintsSilent Saints - Principality 3-2

Dange 0+1=1
Kaipuu 0+1=1
nalleh 1+0=1
nisti 1+0=1

VIP-katsomoon on saapunut muuan ruhtinaat Lico ja zurpa, myös muuan Dyer luuttaa vessoja. Jumbotrooni on laskenut countdownin loppuun ja on aika esitellä kotijoukkueen avauskokoonpano!
Silent Saints.
Chupa - Poliz
Cecilia - LetQ

Sitten vierasjoukkuuen jotka ovat matkanneet pitkän matkan!

Ensimmäinen erä

Ajassa 05.53 Poliz siirtää kotijoukkueen 1-0 johtoon! Maali oli ns "pukukoppimaali" jota valmentaja painottaa siellä kopissa! Nyt kummatkin joukkueet vetävät Gatoradea naamariin ja varmasti miettivät miten purkaa vastustajan puolustus. Saa nähdä kummalla on parempi taku, se selviää seuravassa erässä!

Toinen erä

Toinen erä alkaa vierasjoukkueen painostuksella ja nalleh pääseekin kokeilemaan "pyssyään" mutta karvan ohi takatolpasta. Minuutti myöhemmin principality pakki leikkii maalintakana ja menettää vaarallisesti mutta siivoaa tilanteen myöhemmin. Ajassa 01.54 kotijoukkue silent saints lisää johtoaan maalilla! Maalintekijä on SS-konkari Chupa! hienon esityön maalinteki Cecilia. Puolet pelistä mennyt ja kaipuu kynäilee ja avaa loistavan hallin kattoa hipovan avauksen ja nalleh-jöpä kaksikko on 2vs1 hyökkäyksessä mutta nalleh ahnehtii ja ampuu huti. Minuutti toista erää jäljellä ja nalle koittaa liimailla omalla sinisellä menettäen pelivälineen josta kotijoukkue on rankaista maalilla. Ajassa 05.12 Cecilia saa tehdä tilaa R-Truthille, kotijoukkueen fanit soittavat vuvuzueloitaan tauotta! Taas "pukukoppi" maali aivan erän loppuun. Silentit saavat 3v1 hyökkäyksen, josta Chupa laittaa pikkumusta reppuun, veska herätys!

Kolmas erä

Principality kaventaa ajassa 00.25! nalleh polkee laidasta ja leikkaa keskelle ja takakulma soi! Syöttäjänä toimii Kaipuu. Minuutin kohdalla Cecilia tekee tilaa Polizille. Seuraavasta vierasjoukkueen hyökkäyksestä jöpä tulee röyhkeesti maalille mutta veska ja pakki on tiellä. Puolessa välissä erää nalle tulee taas laidasta läpi mutta ampuu päin pakkia. Neljän minuutin kohdalla iDange avaa nätisti hyökkääjät 2vs1 hyökkäykseen jonka veska torjuu. KAVENNUS! Jöpä kaventaa tilanteen 3-2, tulee jännittävä viimiset kaksi minuuttia. Loistavan esityön maaliin antaa iDange. Kova yritys on principalitylla, kiekko liikkuu lähes ilmiömäistä vauhtia pelaajalta pelaajalle. Minuutti peliä jäljellä ja Kotijoukkue lyö pitkää kiekkoa, ehkä pientä hätiköintiä ilmassa? EIH! nalleh kilauttaa tolppaan loistavan yksilösuorituksen päätteeeksi, niin harmillista. Chupa on ihmeissään kun Principality koittaa hakea pisteitä sulkemalla.
Summeri soi! Ottelu päättyy lukemiin 3-2 kotijoukkuuen hyväksi, nyt hyvää yötä täältä selostamosta!
Tuomari: SStamkos
Lisätty: 09.10.2010 23:40