Pitkänen 1+0=1
Sence 0+0=0

Nyt kohtaavat KDivarin kamppailussa toissakauden liigajoukkue FC Kilpailijat ja 2.Divarista nousija Hockey Predators.
Kilpailijat lähtevät luonnostaan kamppailuun ennakkosuosikkina, mutta Predatorsien miehistöstä löytyy todella kovia pelimiehiä.
Tällä ottelulla molemmat aloittavat tämän kautensa, eli tärkeät alkupisteet jaossa.
Oma veikkaus: 2-1

1.ERÄ

1:21 1-0 Hauer (Osmond, zumppi)
Hauer laukoo maatiaisen parin pelaajan jalkojen välistä takanurkkaan, hölmistynyt molari ei tee elettäkään

2:21 2-0 Hauer (Osmond, zumppi)
Hauer laukoo keskeltä Kilpurit jo kahden maalin johtoon - Predators pinteessä

3:12 Osmond laukoo kovaa, mutta maalivahti torjuu

4:24 Laukauksia satelee kohti Predatorsien maalia, mutta molari kestää.

FCK saves 1 poss 54%
Predators saves 10(!) poss 45%

Erä oli selvästi FCK:n hallintaa alusta alkaen. Joukkue pääsi parilla simppelillä syötöllä jo hyville maalintekopaikoille, eikä Predatorssien puolustus saanut pelistä kiinni, ennen kuin lopussa.
Laukauksia sateli kaatamalla kohti HP:n maalivahtia.
HP ei kovinkaan useasti vieraillut vihun puolustusalueella, joten maalipaikkojakaan ei syntynyt.
Pitkä ottelu tulossa Predatorsien puolesta, ellei peli ala parantua.

2.ERÄ

0:47 3-0 zumppi (Osmond)
FCK vyöry jatkuu, kun OSmond syöttää 2v1:ssä zumpille, joka laukoo maalivahdin patjakäden yli maaliin.

1:42 3-1 Pitkänen (Kapadeus, -HaBa-)
Pitkänen pääsee laukomaan keskeltä maalia kohti, ja sinnehän se uppoaa. Toivoa Predatorseille!

FCK saves 2 poss 55%
Predators saves 3% poss 44¤

Kilpailijat jatkoivat vahvaa peliänsä, vaikkei maalipaikoilla juhlitukaan. Predators heräsi taistelemaan ja sai väsättyä maalipaikkojakin.
Viimeiseen erään lähdetään Kilpailijoiden johtoasemassa.

3.ERÄ

0:12 3-2 Kapadeus (-HaBa-, dikke)
Heti erän alkuun Kapadeus kaventaa. Kova laukaus keskeltä suoraan syötöstä viuhuu ohi maalivahdin.

2:14 3-3 minkki (Kapadeus, -HaBa-)
Predators on noussut taistelemaan voitosta! Koko joukkueen voimin rakennettu tilanne, ja minkki korjaa potin kovalla laukauksella!

2:53 Ja taas Kilpailijoiden alueella tapahtuu! 2v1 tilanne, minkille pelataan laukaisupaikka, mutta Kilpuripakki ehtii eteen.

3:20 Osmond pääsee laukomaan, mutta maalivahti torjuu!

4:36 Huikea veto suoraan aloituksesta, maalivahti torjuu eteensä mutta Kapadeuksen vedon torjuu Kilpuripuolustaja.

FCK saves 4 poss 54%
Predators saves 4 poss 45%

Ote kääntyi selvästi HP:lle, kiekko liikkui paljon nopeammin kuin edellisissä erissä ja laukauksia sateli.
Kilpurit olivat liian tuudittautuneita ennen erän alkua, ja shokeeraava kavennusosuma oli omiaan nostamaan HP:n itseluottamusta.
Erän lopusta Kilpailijat saivat enemmän vauhtia päälle, ja saivatkin hallintalukemat itselleen ja samalla paikkojakin. Predatorsien kova draivi jatkui koko erän.
Taistelutasuri vieraille, Kilpailijoille harmittava, sillä ensimmäinen erä oli niin selvää hallintaa.
Molemmat aloittavat kautensa siis yhdellä pisteellä!