Joska 1+0=1
Scott 0+1=1
Wai 0+0=0

On 26. heinäkuuta ja vuosi 2010. Maanantai-ilta alkaa hämärtyä ja kiekkohiiret kokoontuvat. Harin nukkumaanmenoaika tosin meni jo vartti sitten, mutta silti se vaan täällä pelaa. Mukavia heräämisiä ja työpäiviä! :)
Mutta sitten itse asiaan... Vastakkain asettuvat siis Narrilauma (NL) sekä PeeloPojat (PePo). Lievänä ennakkosuosikkina otteluun lähtee PePo, joka löytyy 1.divarin sarjataulukosta sijalta kaksi. Narrilaumat majailevat sijalla seitsemän. Allekirjoittanut veikkaa ottelun lopputulokseksi 1-3 voittoa PePolle. Saapi nähdä kuinka käy. Väliaikamusiikki hiljenee ja kiekko tippuu jäähän, it's showtime!

1. Erä:

Alkuerä hieman varovaist pelailua molemmin puolin. Hienoista PePon hallintaa. Parhaimmat paikat siunaantuivat PePolle, mutta vain hieman reilu puoli minuuttia ennen erän loppua Narrit pääsivät 3v1 ylivoimahyökkäykseen, hyökkäyksen päätteeksi darby niittasi limpun byyriin. 1-0 Narrilaumalle. Erä on päättynyt.

2. Erä:

Ja aina samaa odotellaan...

Viimeinkin peli saadaan aloitettua. Hieman ennen peliä sain GM-Harilta kommentin pelistä. "me on hävitty tää peli". Kuten kuvasta näkyy, Hari ei ole mikään keittiön terävin veitsi tai Suomen_Kielen_taitaja.
Ajassa 1:43 toista erää narrilauma siirtyy 2-0 johtoon, maalintekijänä Maple. Ennakkosuosikki on pinteessä ja kiipelissä.
Pelikellon näyttäessä aikaa 3:34 Joska pääsee kuin varkain läpiajoon ja muuttaa taululle lukemat 2-1. PePo on aloittanut nousun? Harilla kiikarit, perus?
Toinen erä on päättynyt. Alku oli Narrilauman hallintaa, mutta muutaman minuutin jälkeen ote siirtyi PePolle. Viimeiseen erään PePolla tavoitteena vähintään 2 maalia ja oma pää puhtaana. Saa nähdä onnistuuko!

3. Erä:

Kolme minuuttia viimeisestä erästä pelattu ja Harilta nähdään muutama komea ookke-pyörähdys pelin pyöriessä PePon päädyssä.
Ajassa 5:22 Maple lyö viimeisen niitin arkun kanteen tehden onesta. Tilanne 3-1 Narrilaumalle. Yllätys on tapahtunut ja PeeloPojat on lyöty. Loppu onkin vai pelailua ja peliajan loppumisen odottelua. 26 sekuntia ennen loppua pepo ottaa maalivahdin pois.
5:40 *** violen behavior by hari

Ottelu on päättynyt Narrilauman voittoon lukemin 3-1. teflon audio kiittää ja kuittaa. moi.
Tuomari: lokki
Lisätty: 26.07.2010 23:46