Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Jom

Paikataan nyt vähän Sinappikoneen reportterien käsittämättömän vähäistä tiedotusmäärää lyömällä nyt jonkinnäköstä tiedotetta tänne:

Kuten jotkut todella tarkkasilmäiset ja tylsän päivän omistaneet ihmiset(?) ovat huomanneet niin Sinappikoneen roosterissa on tapahtunut pieniä muutoksia. Kaudelle rekrytyt tulokkaat RBlomerun ja zedin sopimus revittiin tuhansiksi palasiksi töykeästi Sinappikoneen sikariportaan yöllisessä palaverissa. Lisäksi uusia idlejoukkueita itselleen pääsi etsiskelemään kaiis sekä Femma.

Isoimmat potkut tarjoilimme Amadolle, jonka sopimuksen purkamiseen päädyimme yksimielisesti sikariportaassa, suurelle yleisölle fudujen yksityiskohtia ei tässä valitettavasti paljastella, joten Seiskan ja Hymyn toimittajat jää nyt valitettavasti ilman uutisotsikoita. Sinappikone Corporation toivottaa Amadolle oikein lämpimiä öitä taksin etupenkin ja ratin välissä, sekä tietysti työyön jälkeisiä punaviiniriehumisia. Niitä jäämme kaipaamaan!

Ja sitten tästä kaudesta jotain:

Tähän kauteen lähdettiin siis hakemaan sitä pudotuspelipaikkaa ja näköjään se alkaa olla ilman todellista sukeltamista aikalailla hyppysissä. Oikein siivosti tiivistettynä kausi on mennyt yli odotusten. Toivottavasti menee jatkossakin aina pudotuspelejä myöten. Sinappileirissä uskotaan, että viimeiset puoli vuotta päällä ollut voimakas noususuhdanne pelikehityksessä saa vielä jatkoa.

Kuitenkin halua, tahtoa ja asennetta olisi vääntää jopa Sinappikoneen pelaajistolle ensimmäiset mitalit kaulaan.

- cbbpp

Kirjoittanut: Sinappikone
Julkaistu 21.04.2011 01:50
Luettu: 391 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.