Last Period 2.Divariin

Lehdistötiedote
Lohko vaihe meni toisin kuin luulimme eikä pelit kulkeneet odotusten mukaisesti.

Pääsimme jatkokarsintoihin säälittävältä neljänneltä sijalta, sekin saavutettiin niukasta tehtyjen maalien perustella. Jatkokarsinnoissa tuli vastaan upeasti lohko vaiheen pelannut Power Play. Ensnimäinen jatkokarsinta peli alkoi lupaavasti siirryimme 1-0 johtoon. Lopulta peli kuitenkin päättyi tylyyn 2-4 häviöön. Seuraava peli oli hyvin tasainen, mutta PP pääsi kolmannessa erässä yhden maalin johtoon. Otimme pelin lopussa maalivahdin pois. Pelikello näytti 5.51 ja aloitus oli PP:n siniviivalla. Pelaajat kiittelivät jo pelistä (siis Antsun bluffauksen syystä). Pääsimme laukomaan vielä kerran kiekko pomppi maalin edustalla ja sieltä jotenkin Antsu sai kiekon törkättyä maaliin ajassa 5.58. Ottelu siis siirtyi jatkoajalle.

Jatkoaikaan lähdimme veren maku suussa, koska tiesimme, että maali oli saatava. Alusta asti pelasimme hyökkäävää peliä ja se tuotti tulosta. Paikkoja tuli runsaasti ja lopulta niistä syntyi kauan odotettu maali. Eli vielä kolmas ratkaiseva peli oli edessä.

Aloitimme kolmannen ratkaisevan pelin samalla tavalla, kun lopetimme viime pelin jatkoajan. Johdimme kolmanteen erään mennessä 0-3. Olimme melko varmoja voitosta, mutta PP nousi vielä tasoihin. Pienessä pinteessä lähdimme jatkoaikaan. Ensinmäisellä jatkoajalla ei syntynyt ratkaisua, mutta toisella jatkoajalla saimme Barcon upeasta syötöstä läpiajon josta Zak paineissa onnistui tekemään maalin.