Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Failey

Ulkona on tällä hetkellä kymmenisen astetta pakkasta. Lunta tupruttaa hiljalleen maahan ja hyisevä tuuli rämisyttää peltikattoja. On pimeää, mutta kauniin valkoinen hanki johdattaa kulkijaansa kohti määränpäätä. Nuorta miestä jännittää suunnattomasti, koska viime ajat ovat muuttaneet hänen elämänsä kulkua suuresti. Häntä jännittää enemmän kuin viime kauden finaaleissa yhteensä. Mies riisuu lapasensa pois ja nuuhkaisee sormiansa. Hän ei ole pessyt uuden tuoksun takia käsiään muutamaan päivään. Tuntematon tuoksu pistää hänen päänsä sekaisin kuin tuttavansa oudot meikit. Itseluottamus on palannut, jännitys on kadonnut ja olo tuntuu voittamattomalta. Pehmeä ääni yllättää miehen. Mies tervehtii tyttöä ujosti, johon tyttö vastaa vain hymyllänsä. Mies on onnensa kukkuloilla, rakastunut! Todellisuudessa vain hieman ihastunut tyttöön tai tulevaan ensimmäiseen kertaansa. Viime kertaisen ehti estää vain ennenaikainen siemensyöksy. Tyttö antaa nuorelle miehelle kirjeen ja mutisee jotain hiljaisella äänellä. Kylmä viima tiputtaa miehen poskelle kyyneleen. Silti hän avaa rohkeasti kirjeen, jossa on lyhyestä ja ytimekkäästi ”Minä vai Kiekko.tk paras pelaaja -titteli?” Vähän yli parikymppinen mies vetistyy ja muistelee nopeasti läpi uransa. Aina Ukrainan Rajuista viime kauden finaalitappioon. Hän ymmärtää saavuttaneensa jo kaiken ja lähtee juosten mustan gootin perään. Miehestä ei ole sen jälkeen kuulunut mitään, joten mysteeri jää ikuisesti roikkumaan ilmaan. Seisooko se vai ei?

Retolla on myös tarina jaettavana vai voiko tosi tapahtumasta käyttää sanaa tarina? Oli miten oli niin tiedättekö miltä tuntuu pidättää paskaa koko lukiopäivän ajan ja sen jälkeen yrittää sinnitellä kotiin asti? Ei tiedä Retokaan. Hän antautui ylivoimaiselle tehtävälle bussipysäkin takana ja paskansi puskaan kuin koira konsanaan. Sivusta katsojat eivät tuoneet sen enempää paineita kuin Kiekkoliigan katsojat kaukalon laidalla. Itseluottamusta oli treenattu useita tunteja eikä sen musertumisesta ollut vieläkään minkäänlaisia murtumisen merkkejä ilmassa. Ilman oli sen sijaan vallannut aivan järjetön haju. Tipzinkin ohittaminen onnistuu tältä kaverilta paljon helpommin kuin perseenpyyhkiminen biologian tehtävään. Nöyryyttä oli harjoiteltu pari viime kautta, mutta johtokuntalaiselta sitä luonnollisesti löytyi enemmän kuin muilta pelaajiltamme. Hän kaivoi paskaisten housujensa taskusta puhelimensa ja soitti äitinsä hakemaan hänet. Seuraavana päivänä Audi A7 meni pesuun ja biologian opettajalta ei herunut edes paskaa arvosanaa tehtävästä. Oikeusmurha, mutta minkäs teet.

Pororajan tuntumasta täksi kaudeksi hankittu hurjapää. Omistaa Kiekkoliigan ylivoimaisesti rumimman nickin. WilleJ! Mikä witun Wille? No hampi wan. Pelikielto per kausi ei valitettavasti tällä kaudella onnistunut. Ainakaan vielä. Yksittäistä syytä tähän on varmasti vaikea etsiä, mutta osasyynä on kuitenkin pidettävä ChatRoulettea. Anonyymi penis kuvasi pelimiestä seuraavin sanoin ”ruma ulkomaalainen mies, jolla on varmasti pieni keppi heppi.” Tästä Oululainen juntti Kärppäfani murtui useiksi viikoiksi ja vaihtoi saman tien rikkinäisen Karhu-lippiksen tuliterään vaaleanpunaiseen New Eraan. Nykyisin mies siittää naistansa useammin kuin keinosiementäjä navetassa. Pelillinen taso nousee ja laskee polvien sekä mahan välissä. Playoffeissa mies kuitenkin lupasi pistää kovat piippuun. Perheen lisäystä odotellessa.

Mummu mummu mummu aah! Mummu mummu mummu aah! Popopopo Pokerfacee vai mites se nyt sit menikään? Laulaa lupaava Kokkolalainen Skypessä. Idolsia varten on treenattu koko alkuvuosi lähes yötä päivää. Päällä olevat asusteen ovat varmasti lähellä Lady Gagan asuvalintaa. Pekonia on lähi Siwasta kadonnut kilokaupalla, mutta kukaan ei ole vielä vain viitsinyt avata Baileyn web-kameraa ja varmistaa, että se oikea liha varmasti pysyy stringien sisäpuolella. Kuten moni on jo viime kausista varmasti huomannut niin pelillinen taso on laskenut kuin Johanna Tukiaisen maha. Kaikesta huolimatta tämä armeijan sissi jaksaa yrittää ja rynnistää kohti uutta tulemista! Martina lähes onnistui, mutta onnistuuko Bailey? Kävi miten kävi niin PePo uskoo sinuun nyt ja aina.

16 kautta Kiekkoliigaa, 350 ottelua Kiekkoliigaa, viidesti Kiekkoliigan finaaleissa ja vain yksi Kiekkoliigan mestaruus. Kuinka idiootti miehen pitää olla, että jaksaa vieläkin roikkua tämän pelin parissa ja ottaa päivästä toiseen pataan? Huono huumori ja vielä huonommat jutut on ainut edes jotenkin fiksu vastaus tähän kysymykseen. Scotin ura päättyy takuu varmasti tähän kauteen, koska yksinkertaisesti taidot tai aktiivisuus ei voi riittää mihinkään Kiekkoliigan alaiseen joukkueeseen. Tuskinpa edes 5. divariin ”Yhden kiekon parhaimman joukkueen” ja tällä hetkellä NHL:n heikoimman joukkueen pelaajaksi. Edes uuden Chooserin pakkiparina oleminen ei houkuttele muita kuin Valkeakoskelaisia. Toivottavasti Scott pääsee vihdoinkin eroon tästä pelistä. Ihan vain kaikkien pelillisen tason takia.

Mikä onkaan joukolla oikeassa kädessä? Joskahan se siellä. Kiekon reiluin ja nörtein pelaaja. Ehdottomasti yksi aktiivisimmista internetkäyttäjistä koko maan päällä vielä viime vuonna. Tänä vuonna saanut vihdoinkin hankittua bussikortin ja miestä valitettavasti näkyy enemmän Kampissa kuin kiekossa. Vahvuutena kiekossa aina ollut mitään sanomattomat katoamistemput sekä tunnin suihkut. Kampissa puolestaan pettämätön homotutka sekä turhien julkkisten tunnistaminen. Roskasta johdetusta nimessä ei tällä hetkellä ole mitään muuta yhteistä kuin Pasi Viherahon kaltainen rojujen kerääminen sekä yhtä suorat vastaukset kysymyksiin. Molemmat ovat hienoja miehiä ja tekevät arvokasta työtä yhteiskunnalle.

Kuka pystyy ajamaan mopoautolla päin puuta? Harva oikeasti kehtaa edes ajaa mopoautolla. Vielä harvempi onnistuu ajamaan mopoautolla tieltä ulos, mutta vain Naappi pystyy ajamaan mopoautolla pellon ainutta puuta päin. Hei jätkät katsokaas minkä kokoisen mörön sain ullakolle! Snus Snus muuttuu nopeasti Naapin kohdalla Nus Nussiksi. Ainakin omien sanojensa mukaan. Jyp on pelannut tällä kaudella hyvin, mutta Naapin pelit ovat lähinnä keskittyneet eri näköisiin juomapeleihin. Poika lähenee kovaa vauhtia kohti täysi-ikäisyyden virstapylvästä, mutta väärennettyjen papereidensa ansiosta poika on jo kerran uskaltautunut paikalliseen lähikapakkaan. Saaliina tutut kiikarit sekä ala-asteen äidinkielen opettajan puhelinnumero. Pesäpallo taustasta on varmasti hyötyä tämän kirjoituksen jälkeen allekirjoittanutta kohtaan. Vaikka onkin junttimaisin laji mitä maan päällä on!

Mitä PePo olisi ikinä ollutkaan ilman kiekon parasta puolustajaa? Varmasti vain yksi tavallinen joukkue 2.divarissa. Tämä Valkeakosken lahja seiväshypylle on todellinen superlahjakkuus niin kiekko.tk:n parissa kuin yleisurheilupiireissä. Vakavasta seiväsonnettomuudesta hari on toipunut kohtalaisen hyvin olosuhteisiin nähden. Vasemman kiveksen poisto onnistui vaivatta eikä välilihan ompelemisessakaan lipsahdettu kuin vähäsen vieraalle alueelle. Hari on varsinainen väripilkku kentällä sekä pukukopissa. Välillä kuitenkin afrikkalaiset sukujuuret saavat miehestä vallan ja angsti on melkoista. Onnistuneiden vihanhallintakurssien ansiosta hän kuitenkin quittaa välittömästi häviöllisten pelien jälkeen pois tietokoneen ääreltä. Asiaan taitaa vaikuttaa myös toistaiseksi kolme rikkinäistä näyttöä sekä kymmenkunta rikkinäistä hiirtä. Oli miten oli niin tämä kissamaisen nopea pelaaja on oman aikansa yksi kaikkien aikojen paras kiekkoilija ellei paras. Miu mau. Tämän pelaajan lopettaminen on varmasti rinnastettavissa Harri Ollin lopettamispäätöksen kanssa.

Varmasti monet jo ovat arvanneetkin niin kausi 1/11 jää PePon viimeiseksi Kiekkoliigan kaudeksi. Viime kauden piti olla jo viimeinen, mutta PePon muuntuminen nykyisen Narrilauman kaltaiseksi dörreilyksi ei vaikuttanut kenenkään muun korviin hyvältä kuin Baileyn. Liekö peliajan mahdollisuus puoltamisen perusteina. Mielestämme ainut oikea päätös on vetäytyä kokonaan Kiekkoliigan alaisuudesta eikä antaa joukkuetta eteenpäin tuttavapiirille. Riski seuraavan kauden hajoamiselle on liian suuri ja vitutuksen määrää muiden joukkueiden kesken ei viitsi edes arvailla. Jokainen saakoot tehdä omat työnsä liigapaikan saavuttamiseen! Joka tapauksessa pahoittelut jo nyt mahdollisista provoista ja muutenkin tästä viimeisestä lähes flopiksi muodostuneesta kaudesta. Mielenkiintomme peliä kohtaan on vain yksinkertaisesti laskenut lähes mitättömäksi, mikä näkyy niin pelillisessä tasossa kuin osittain muutaman kaverin käytöksessäkin. PePo on iältään varsin nuori joukkue, mutta monelta pelaajalta löytyy jo runsaasti kokemusta ennen Pelipoikien aikoja. Osalta Kiekkoliigasta jättäytyminen lopettaa muutaman konkarin uran pysyvästi. Kunnialla kuitenkin luvataan kauden loppu vetää pakettiin!

Tahdomme kiittää kaikkia Kiekkoliigan joukkueita sekä pelaajia mielenkiinnon ylläpitämisestä näinkin pitkään. Ajan puute ei johtunut mistään muusta kuin aikuistumisesta ja sen tuomasta muista asioista. Kokonaisuutena Kiekkoliigan virtuaalimaailma on erittäin viihdyttävä ja akdiktoiva. Mukavia hetkiä on ollut lukuisia ja toivottavasti teillä niitä on pitkän aikaa vielä edessäpäinkin.

Parit speciaalit vielä loppuun:

- Kiekkoliigan johtokunta -
Arvokasta työtä teette kaikkien kiekon pelaajien eteen. Vaikeita päätöksiä tulee liukuhihnalta ja kaikkia on vaikea miellyttää, mutta Lupatschukin pakkoloman jälkeen meno on mennyt oikeaan suuntaan ja etusivun teksteistäkin saa ensimmäisellä lukukerralla jo selvää. Toivottavasti hommat pysyvät yhtä hyvissä käsissä kuin nyt ja, että kaikki pelaajat oppisivat arvostamaan pientä uhrautumistanne tämän pelin eteen entistä enemmän.

- Nightmare & Jebsu -
Kiekkoliigan tason pitämistä kaudesta toiseen tasokkaana. Kiihkeitä otteluita, hauskoja hajoamisia sekä mukavia rupatteluhetkiä. Tunnelmaa ja väriä Kiekkoliigaan! Hyvä jätkät!

- Voodoo People & Shefki -
Samat sanat kuin ylempänäkin. Kauden alku mennyt miten mennyt, mutta playoffeissa se todellinen miehen mitta vasta tarkastetaan. Shefkille kunniamaininta #kliiga showsta ja analyyseista.

- Hrew, Fice, OnOff-Apari, Gaizka, Sekka -

Kiitos, PePo kuittaa ja vaikenee lopullisesti tämän kauden loputtua.

Kirjoittanut: PePo
Julkaistu 01.02.2011 23:44
Luettu: 1090 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.