Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Ailahteleva alkukausi

Morjestaaa!

Hc Sellukatu lähti kauteen vahvin odotuksin taivoitteena nousu 1.Divariin.
Menetimme joukkueemme luottopelaajan ja päävastuuhenkilön juuri ennen kauden alkua ja näin ollen minä(zurpa) siirryin sellukadun johtajaksi! Ensitöikseni hommasin jengiini kovat säbämiehet Dangen, aban ja Circlen. Armeijaan lähtivät 10.1 aba, Circle ja Alanen. Näinollen aktiivisia pelaajia meillä oli vain 5, joka näkyi harkkapeleissä.

Alkukausi alkoi loistavasti ja nappasimme kolmesta ensimmäisestä ottelusta täydet sarjapisteet. Lieneekö syynä se, että allekirjoittanut kärsi pelikieltoa?
Neljän pelin jälkeen Jeelo vaihtoi maisemia, koska kyllästyi CoD:in pelaamiseen joukkueen sisällä.  Zurpa värväsi Santtukuusysin pelaamaan joukkueeseen. Oma pelikieltoni lähti ja pääsin itsekkin pelaamaan divaripelejä. Walki siirtyi joukkueeseemme ja toi samalla hyökkäyspäähän lisää voimaa ja maaleja. Puolessa välissä ensimmäistä deadlineä saldomme oli 10 pistettä kun niitä olisi voinut olla 14. Ihan ok!! ;D.

Sitten alkoi alamäki. Seitsemän hävittyä ottelua putkeen, joka näkyi myös joukkueen sisällä: Ei enää niin rentoa meininkä harkkapelit vähenivät. Eilen, deadlinen viimisenä päivänä piti pelata 4 ottelua, joista harmiksemme saimme pelattua vain 3. Pelasimme kolmella hyökkääjällä ja yhdellä ylemmälläpakilla. Maaleja tuli omiin 19 siinä 1,5h aikana!

Tästä ei voi kuin parantaa, tsemppiä kaikille tokaa jaksoon!

- HCS

Kirjoittanut: Hc sellukatu
Julkaistu 24.01.2011 19:30
Luettu: 460 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.