Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Se on hänessä.

Darrahan se täällä moi. Uuteen valokeilaan noussut joukkue, jota monet ovat ihmetelleet että mitä ihmettä teemme 4.divarissa? Elikkä kertauksena kerrottakoon, että päätimme pitkän pohdinnan jälkeen (osasyy aven lopettamispäätös) että palaisimme kiekkoliigan alaisuuteen. Darran poissaolo aikana kiekkoliigan puolella oli kuitenki ehtinyt sattua ja tapahtua monenlaista. Jätimme hakemuksen ja olimme johtokunnan kanssa yhteyksissä toisiimme että aloitammeko pohjilta vai noustaisiinko vanhana liigajenginä korkeammalle suoraan (lainaus esimerkkinä kaudelta 3/2010). Asiaa puitiin johtokunnan puolella ja päätös oli alottaa pohjilta. Tässä siis faktat.

Mitähän meille kuuluu nykyään sitten? Xirean tykkää scannailla, santo täytti juuri vuosia, jumalan siunausta hänelle ja duntski siirty uskoon. Darkkikin väläytelly viinan juonnin lopettamisella. Vanhat patut on ties missä kukin, Puasoselle terveisiä. medi jatkaa vanhaa rataa ja koittaa olla kauhean kiltti ens kaudella. Flap väläytti pelaamalla pari harkkapeliä pariin vuoteen, ja alkoi jo idlaamaan seuraavat 2vuotta. pontti takoo avauksia nii kovaa että hajoilee 4-6 100flexin mailaa talvessa. Uutena komeettana/osalle vanhana pieruna joukkueeseen ilmestynyt weza onkin sitten nostamassa pelintasoa paremmaksi.

Mutta vakavasti puhuen, olemme iloisilla ja hyvillä mielin mukana jälleen toiminnassa ja odotamme tulevilta vuosilta mielenkiintoisia ja tiukkoja pelejä vastustajilta.

Sille toki :ylos:

Kirjoittanut: Darra OY
Julkaistu 31.12.2010 15:32
Luettu: 1537 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.