Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kingsien uudenvuoden lupaukset ja mietteet

Jaha, vuosi alkaa olla taas lopuillaan, joten Kingsitkin päättivät julkasta jonkinmoisen lehdistötiedotteen. Vuoden tapahtumissa on ollut hienoja, ja että huonojakin aikoja, mutta ne ovat menneisyyttä ja on jatkettava eteenpäin parantaen. Kingsien vuosi on ollut hyvin ailahtelevainen, jonka aikana on tapahtunut kaikenlaisia asioita.
Seuraavana vuonna tavoittelemme nousua korkeimpiin divoihin, kunhan saamme tämän kokoonpanon vakiintumaan, mikä opittiin viime vuodesta, kun pojat pomppivat joukkueesta pois viikon pelien jälkeen. Tavoitteena saada pysyvä roosteri tuleville kausille, jolla voimme haastaa entistä kovempia jengejä. Asiallisuus puoleen olemme kiinnittäneet huomiota ja näin antanut monoa näille suurille huutelijoille, vaikka pelitaidotkin kelpaisivat joukkueeseen.

Pahoittelemme vielä kerran viime kautista kaaosta, jonka aiheutimme näillä meidän peleillämme. Kingsit hiljentyvät juhlimaan uutta vuotta (Suxman kiekossa ainaki, koska hän ei juo). Hyvää uutta vuotta kaikille, ja pitäkäämme lupaukset!

Kirjoittanut: Kings
Julkaistu 31.12.2010 14:54
Luettu: 453 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.