Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Tanssikuviot kunnossa?

"Eikös tämän pitänyt alkaa tasalta?", joku kuiskasi lehdistön edustajien keskuudessa. Yleinen hermostuneisuus välittyy huoneessa oleville toimittajille. Vihdoinkin huoneeseen johtava pääovi aukeaa tuoden tullessaan hennon tuulenvireen lehdistön sekaan. Huoneeseen kävelee neljä hyvin pukeutunutta kiireisen oloista mieshenkilöä.

"No niin. Tervetuloa Reisitanssin lehdistötilaisuuteen ja anteeksi pieni viivästys... Tervetuloa kaikille lehdistön edustajille. Pidämme pienen puheen tässä ja sen jälkeen on mahdollista esittää kysymyksiä", tokaisi Reisitanssin päävalmentaja Pekka Anola kaulustaan kiristäen.

27. päivä alkoi kaiken kaikkiaan toinen liigakautemme joukkueena, ja tunnelmat ovat jotakin rauhallisen ja jännittyneen väliltä. mahakas vilkuili hermostuneen oloisena kelloaan, olihan hän sopinut World of Warcraft -hahmonsa kehityksen alkavan kello 12 hujakoilla. Tämä onkin syynä siihen, että häntä tuskin nähdään pelaamassa tulevalla kaudella. Hän käynee korkeintaan paikkaamassa loukkaantumisia yms.

Palkkabudjettikin näyttää näin kauden alussa hyvältä. Palkat ovat reilusti palkkakaton alapuolella mahakkaan farmikomennuksen myötä ja uusin hyökkääjä Vlz irtosi halvalla. Alla vielä tulevan kauden oletettu kokoonpano, johon tuskin tulee lisäyksiä kauden mittaan jollei tarvetta ole.

Tulevan kauden kokoonpano näyttää vastaavalta:
hyökkääjät: Elegance, Vlz
hyökkäävä puolustaja: Pelto
toinen hyökkäävä puolustaja: viiksi

Reservissä taasen kykyjään väläyttelevät:
- Erakko, jonka potentiaali on huomattu viime viikkoina. Saanee paikkansa muutaman kauden kuluttua edustusjoukkueesta. Pelipaikka tosin vielä hakusessa.
- Diago, jolla tosin epäaktiivisuus on ollut kehityksen haittana. Tällä menolla tuskin koskaan nähdään edustuksessa.
- mahakas, jolla on alla viime kauden 4. divarin maalipörssin voitto, mutta jonka World of Warcraft on vienyt mukanaan. Palannee "si ku wowiaika loppuu". Osoitti kiinnostuksensa vain liigajäille, mutta harjoituspelit eivät kiinnostaneet, joten valmennusjohto katsoi parhaaksi reservikomennuksen.

Neljän pelaajan kokoonpano ja rento meininki ovat Reisitanssin eväät tulevaan kauteen. Peleissä ei turhaan pingoteta ja pyrimmekin tarjoamaan reilua ja hienoa kiekkoa niin vastustajille, kuin yleisöllekin!

Hyvät uudet vuodet vielä Reisitanssin puolesta!

Kirjoittanut: Reisitanssi
Julkaistu 31.12.2010 01:45
Luettu: 427 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.