Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Adonisten kausiennakko 1/11

Adonikset lähtevät kauteen 1/2011 hieman erilaisesta tilanteesta kun joukkueen puolustuksen johtaja ja päävastuuhenkilö Christian lähtee valtion palvelukseen todennäköisesti vuodeksi eteenpäin. Christianin tilalle joukkueeseen hankittiin viime kaudella ACDC:n takalinjoilla vakuuttanut inoT jolle lankeaa pienijalkaisen Christianin isojen saappaiden täyttäminen. Valtion palveluksen puolelta takaisin Adonisten riveihin palaa hyökkäyspään taituri pökäle jonka pelihimot ovat hirmuiset epäaktiivisen viime kauden jäljiltä. Hyökkäyksessä pökälettä tukevat tutut miehet; armoton raataja esapetter, taiteilijasielu RBlomeru ja viime kaudella parrasvaloihin noussut Antho jonka lähes jumalaista pelisilmää ei voi muuta kun ihailla ja kadehtia.  Paljon odotetaan myös mielialapelaajana tunnetulta RBlomerulta joka pelipäälle sattuessaan on äärimmäisen juonikas slaavilaistyyppinen hyökkääjä. Pökäleen hyvä karvaustaito ja vastustajan puolustajien liikkeiden ennakointi ei näytä olevan kadonnut minnekään varusmiespalveluksen aikana ja kaverilta onkin syytä odottaa jälleen johtajuutta joukkueen kiekollisessa pelissä. Myös joukkueen mukahauskojen tarinoiden kertoja esapetter mahdutettiin kokoonpanoon jälleen mukaan ja mieheltä on huonojen tarinointien lisäksi luvassa myös kovaa joukkueen eteen raatamista ja pelikavereiden jalkojen pitämistä visusti maan tasalla.

Viime kauden huonoon kauden aloitukseen on haettu tällä kertaa parannusta kovalla harjoituspeli aktiivisuudella pre-season aikana ja joukkuueen peli onkin ollut kohtuu mukavasti uomissaan ennen kauden alkua. Muuten pyritään jatkamaan samalla tutulla aktiivisella ja tiukalla joukkuepuolustamisella mihin jo aikaisemmilla kausilla on pyritty ja osittain sitä on myös onnistuttu toteuttamaankin. Joukkueen puolustuksesta puuttuu ensikin kaudella Gerberos ja niisku jotka jatkavat puolustusvoimien palveluksessa ja samaan osoitteeseen lähetetään myös siis Christian. Silti joukkueen puolustus ei juurikaan heikkene, sillä onhan joukkueen riveissä jopa yksi kiekon parhaista alemmista puolustajista ja Pelijengistäkin tuttu koksu jonka varaan on helppo rakentaa toimivaa joukkuepuolustusta ja inoT:n kanssa yritetään sitten pyrkiä koksun tasolle parhaamme mukaan.

Joukkueen tavoitteena on parantaa kahden edelliskauden viidettä sijaa ainenkin pari pykälää, vaikkakin divarin taso on ehkä vieläkin kovempi mitä se on edelliskausilla ollut ja yhtään helppoa ottelua ei varmasti kauden aikana tule.

- Greippi ja Adonikset toivottavat kaikille joukkueille tasapuolisesti onnea tulevaan kauteen ja yritetään pitää touhu asiallisena ja rikkeet vähissä!

Kirjoittanut: Adonikset
Julkaistu 28.12.2010 17:48
Luettu: 422 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.