Kiekkoliiga
Mitalistit – 2/2018
Manhattan
Gunz For Hire
Devils
Lehdistötiedote

Principalityn katastrofaalinen 1.jakso

Koko Principalityn väki lähti kauteen täynnä intoa. Kyseinen Into kuitenkin katosi jonnekkin ja sen huomasi tuloksessakin. Toiselle jaksolle lähdetäänkin siis etsimään uutta intoa korvaamaan vanha ja sitä kautta voittamaankin jokunen peli. Nyt kuitenkin ensimmäiseen jaksoon...

Kausi alkoi kohtalaisesti, kun viiden pelin jälkeen oli kasassa 7 pistettä, eikä yhtäkään tappiota. Tämän jälkeen saimme kuitenkin 3 kertaa käkättimeen ja koko homma meni plörinäksi. Lähes kuukauden mittainen tauko liigapeleistä ja harjotuspelejäkin pelattiin tuona aikana päätä huimaavat 5 kappaletta. Loppujen lopuksi saatiin kuitenkin pelattua pelit ajallaan, tosin ilman odotettua tulosta. Viimeisestä kuudesta pelistä olemme saalistaneet itsellemme vaivaiset 2 pistettä (parempi p/o kuitenkin kuin TPS:llä SM-Liigassa).

Alkukauden aikana 3 pelaajaa on jättänyt Ruhtinaskunnan ja siirtynyt muille maille, jotkut aktiivisuuden ja jotkut omien ongelmiensa syystä. Loppukausikin kuitenkin meinataan painaa pienellä kokoonpanolla ja saada peli rullaamaan.

Principality toivottaa kaikille joukkueille onnea toiseen jaksoon.

-nalleh

Kirjoittanut: Principality
Julkaistu 11.10.2010 18:08
Luettu: 376 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.