Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

El Millor Equip Del Món

Kiekkoliigan toinen mestaruus putkeen ja Kiekko Cup V:n mestaruus. Tupla-tuplamestaruus. 45 peliä, joista saldona 40 voittoa, kaksi tasuria ja kolme tappiota. Maaliero näissä 45 pelissä +154; tehtyjä maaleja 243, päästettyjä 89. Kiekkoliigan runkosarjan piste-, maali- sekä syöttöpörssin voitot Nightmaren pelaajille. Kiekkoliigan playoffien piste-, jne kaikki Nightmaren pelaajille. Kiekko Cup V:n pis.. tiedätte loput. Okei maalipörssiä ei tullu siinä kisassa.

Tilastoista päätellen kyseessä on konemaisen kollektiivinen hyökkäysjoukkue, joka ei pelkää ketään tai mitään; on vastassa sitten superpuolustussumppu tai samantyylinen hyökkäävä jengi. Olemme verrattavissa kuningaslajin FC Barcelonaan; pelimme on hyökkäysvoittoista ja ennenkaikkea viihdyttävää. Molemmat olemme tottuneita voittamaan rutiinilla heikommatkin pelit, ja tosipeleissä tasomme senkuin nousee – entisestään. Olemme yhtenäinen joukkue, joka kokee vähän muutoksia kausien välissä.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kausi 1/10 alkoi ottelulla VP:tä vastaan. Nousijajoukkue yllätti Mestarit housut kintuissa onanoimassa viimekauden kultamitaleihin. Takkiin tuli 4-1, mutta tiesimme, että ei tässä hätää, ”mestaruuskrapula vaan” sanottiin. Seuraavat 12 peliä voitettiin ja rikottiin oma ennätyksemme perättäisistä voitoista kiekkoliigassa, joka aikaisemmin oli 3/09 kaudelta (10 voittoa).
     Kauden keskivaiheilla liigassa peli kulki totutun mallikkaasti. Kiekko Cupissakin jatkoon mentiin ilman ongelmia aina semifinaaleihin asti, jossa piti sitten ensimmäistä kertaa pelata alusta loppuun kunnolla. Genesikset lyötiin sitten 3-1 yhteismaalein ja finaaleissa odotti Voodoo People. Voodoota vs. liigassa kärsimme taktisesti (;>) kautemme toisen tappion, jotta he luulisivat olevansa niskan päällä yksiosaisessa Cup –finaalissa. Taktiikka toimi ja tuloksena oli pelaajiemme mukaan kauden tähän mennessä paras peli. 1-4 voitto toi kauden ensimmäisen kullan palkintokaappiin.

Playoffeihin saimme ensimmäisellä kierroksella Roikkulämyn. Ennakossa veikattu 3-0 toteutui, mutta vaivoin; joka peli jatkoajalle, eikä oma pelikään mitään ihan parasta ollut. Kunniaa toki myös piskuisen RL:n suuntaan.

Toiselle kierrokselle vastaan asettui VP:n 3-2 otteluvoitoin kaatanut COH. Sarjan aikana oli draamaa mm. pelien sopimisen kanssa. Pelit saatiin kuin saatiinkin pelattua, DL päivänä toki. Suhteellisen helposti jatkoon mentiin ja päästiin jännäämään, kumpi tulee finaaleissa vastaan, Ave vai PJ.

Toivomamme vastus saatiin ja vastaan luisteli tuttu ja turvallinen PJ. Sunnuntaiksihan se yllättäen venyi ja ensimmäiset kaksi peliä olivatkin selvää kauraa, 2-0 otteluvoitot ja tuplatupla vain voiton päässä.. Kolmanteen peliin PJ vaihtoi taktiikkaansa vähän, joka aiheutti hämmennystä leirissämme, joten jatkoajalla hävisimme pelin PWNAGErin viimeistelemään maaliin. ”Eihän PJ voi tehdä sitä taas, eihän?” PJ oli tällä kaudella noussut jo kahdesti 2-0 otteluvoitoista 2-3 voittoon, joten mikään mahdottomuus se ei ollut – teoriassa. Usko omaan tekemiseen oli kuitenkin niin kova, että neljännessä pelissä playoffien MVP sml ratkoi pelin meille ja mestaruus oli jälleen meidän.

El millor equip del món – Maailman paras joukkue
---------------------------------------------------------------------------------------------------
... ja loppuun tipzin pyynnöstä pakolliset moikehunkaikkiomatiimiläisetmaastataivaaseen –analyysi. Tylsää tekstiä luvassa. Aluksi kokoonpanossa olleet.

Jebsu: = Nightmare. Kaksi vuotta peli pyörinyt Jebsun takia ja ilman Jebsua ei ole Nightmarea. Hieno golffari, jolle kukaan ei sano mitä pitää tehdä. Kiekon paras.

Väiski: Kaksi kautta meillä ja kaksi liigamestaruutta. Sitä ennen yksi Kouvolassa. Todellinen super-yp, joka on roolissaan kiekon paras. Jakelee kiekkoja mihin haluaa ja puolustaakin siinä samalla loistavasti.

sml: Maalintekijä Mess.. Jumalan armosta. Aina paikalla kun tarvittiin, otti suurta roolia jälleen pleijareissa. Finaaleissa täysin pitelemätön, legendaarinen PJ:n tappaja. Kiekon paras -95, ainakin.

tipzi: Veivaileva ap. Löytyy enemmän käsiä ku suurimmalta osalta hyökkääjistä. Kaksykkösistä melkee kukaa tee maalia ku on vaa nii kova. Kiekon paras AP.

Darp: Kiekon paras barcafani. Pelitaitoja ei voi sanoin kuvailla.. Uuh.

Asiamies: Liigan paras piste/ottelu keskiarvo. Uskomaton 4,5/peli. Tällä kaudella Askaakin näki kiekossa, joka toki hieno asia. Toivottavasti jatkaa pelailua enskaudella, niin haastaa ehkä Väiskin taistelussa ykkösyp:nä? Kiekon paras yp, joka tulee Helsingistä.

didi: 4 peliä 4 voittoa. Voittoprosentti käsittämätön, pisteenkin nappasi. Pelit joissa pelasi niin päättyivät yhteensä Nightmarelle maalierolla 29-8. Veto luokkaa Kriss Letang. Kiekon paras raumalainen.

Ja loppuun ei kokoonpanossa olleet:

Kozel: Väiskin kautta hommattu yli-ikäinen meidän joukkoon. Hieno mies, jonka avulla saatiin harkkojakin sillontällöin väännettyä. Kiekon paras yöpelaaja.

zurpa: Jebsun ja tipzin tuttu Vuosaaren kauniista maisemista hommattu superlupaus. Pelasi jo kesken kauden kaksnikillä joukkueessamme aina sillontällöin, kunnes Sellukatu hajosi kahdeksannen kerran ja tuli ykkösellä. Aina valmiina pelaamaan harkkoja, mutta piti joskus antaa Väiskille tilaa ku oliha pleijarit meneil ja kaikkee. Kiekon paras vuosaarelainen yp.

Smuppis: Kävi ehkä 4 kertaa kiekossa kauden aikana. Muutti tyttöystävänsä luo eikä kiekko kiinnosta. Idlekerhon kunniajäsen. Kiekon paras idleäjä.

Kiitos myös kaikille tällä kaudella meillä pelanneet plaaplaa ja vastustajat oli ihania plaa..
Kyllä te tiedätte.

PS. Loppuun vielä kuva kolmesta viimeisestä pokaalista + salaisesta valmentajasta.
http://img694.imageshack.us/img694/1495/pepnm.jpg

Kirjoittanut: Nightmare
Julkaistu 12.04.2010 01:32
Luettu: 772 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.