Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Krapulamaista touhua

Edellisiin kausiin verrattuna darra on muuttunut kohtalaisen paljon. Wanhukset jäivät vielä säälistä idlaamaan tiimiin, mutta muut rivipelaajat ennen kauden alkua läksivät kukin eriteille. Ensikertalaisia kauden aikana darran paidassa nähtiin jopa huikeat 4 kappaletta. Runkosajra ohi ja playoffsit edessä, mutta nytten on antaa kiitosta koko joukkueelle ja antaa hieman palautetta kyseistä kaudesta:

Clymer: Ensikertalainen darran paidassa, tuli korvaamaan Xireanin paikkaa joukkueessa, kun mies lähti karq inttiin. Hyvää ja varmaa peliä läpi kauden.

Lateh: Ensikertalainen myös darrassa. Darkin tilalle nostettu pelaaja, joka hoitaa hommansa aina tyylikkäästi ja varmasti. Tarvittaessa myös loistava ap.

orke: Vanha kunnon orke, näytti alkukaudesta minkälainen on todellinen ns. paskavetomaali. Henkilökohtaiset syyt tulivat loppukaudesta kiekon edelle, mutta kurinalaista ja väkevää peliä jälleen.

Peyja: Ensikertalainen myös. Todellinen sielu joukkueelle. Tuli korvaamaan santozin roolia pääsijaisesti, joka myös kauden aikana nähtii ylemmänpakin ja hyökkääjän roolissa. Erittäin monipuolinen pelaaja, joka oli monessa ottelussa tärkein lenkki.

mediota: mediltä taas yksi loistava kausi ollut. Luottoalöytyy aina tähän mieheen ja siitä todisteena ylentäminen varavastuuhenkilöksi. Varmaa pakitusta jälleen kerran.

Duntski: perusvarma hyökkääjä tälläkin kauella, yhtään peliä ei darra uskaltanu pelata ilman duntskia. mättös kovimmat tehot darrassa tällä kaudella yms yms. vineäkin välillä pukkas joka auttoi joukkueen ryhdistäytymään ja alkaa voittamaan pelejä (Peyjan analyysi)

joint: Niin ikään ensikertalainen joukkueessa. Liittyi kesken kauden joukkueeseen ns. "varamiehenä", joka kuitenki nousi kokoonpanopelaajaksi kauden aikana. Erittäin varmaa ja luotettavaa alemman pakin pelaamista.

Xirean: Nykyinen aamukasa. Vklp lomilla pääsi pelailemaan yhden kokonaisen ottelun ja siitäkin voitto. Odotellessa paluuta...

Väinämö: Ehkäpä kiekon kaikkien aikojen juopoin jätkä näytti tällä kaudella mitä tarkoittaa aktiivisuus. 3 peliä vain runkosarjassa, mutta erittäin hyvä pelaaja kyseessä, toivon mukaan jatkossa aktiivisuus paranee ja viina vähenee :D

Welbert: Wanhus, joka oli varamiehen roolissa tällä kaudella. Pääsikin onneksi pelaamaan aina kun tarvitsi ja eine taidot ole mihinkään menneet!

Puasonen ja Juakko: Eläkeläiset, pienesti myös varamiehen roolissa, mutta ei tarvinnut tällä kaudella pelata peliäkään.


Lopuksi näin voisi sanoa vaikka, darra jatkaa porskuttamistaa edelleen!
Kiitoksia.

t. duntski

Kirjoittanut: Darra OY
Julkaistu 22.03.2010 13:46
Luettu: 704 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.