Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Debyytti

Katkonainen ja suhteellisen penkin alle mennyt debyytti kiekkoliigan alaisuudessa takanapäin, mutta paikoittaisesta alisuorittamisesta huolimatta tulee olla tyytyväinen mutadivarin runkosarjan pronssinväriseen sijoitukseen. Tämän henkisesti mitalin arvoisen suorituksen väri kertoo jo itsessään joukkueen tämän kauden suorituksesta, joka oli jotain väliltä loppusyksyn kuivunut vaahteranlehti - ikivanhan Ladan ruosteinen pakoputki ja loppukevään lumista sulanut, naninhajuinen jätös. Selventääkseni tätä pateettista vertauskuvaustani, kausi meni siis laskujohdanteessa kaukalossa, kuin myös sen laidalla. Puutteita oli pelillisen tason lisäksi myös aktiivisuudessa ja asiallisuudessa, näin ollen ensi kaudeksi jää siis paljon parannettavaa. Talviunta uinuvan hailauman aktiivisuutta rokottivat lopettamiset ja pelivälineongelmat, käytöksessä parannettavaa oli erityisesti nanilla (kuka olisi uskonut?), mutta muillakin pelaajilla on tuolla sarakkeella parannettavaa, siitä kertonee imagokyselyn pahasti pakkasella oleva tulos -19.

Asiasta kolmanteen, Sharks haluaa kiittää kaudella enemmän tai vähemmän edukseen suoriutuneita Lucianoa, Puhdasta ja Neuroa heidän pelatuista peleistään haipaidassa. Mainittakoon myös elämänsä löytäneet Fandul ja Repe, jotka eivät kuitenkaan haipaidassa esiintyneet kauden mittelöissä. Ikuista runkkaamistaan armeijan harmaissa jatkavat Mayhem ja Delpo, aamuja heille! Onnittelut ja terkkuja myös nanille! Pistepörssin jaetun ykkössijan lisäksi hän pystyi maagisesti olemaan ottamatta pelikieltoa, saavutus sinänsä. Pakko vielä kiittää joukkueen tulokas moyta ja ainiasta haisoturia Vujtekia kuluneesta kaudesta.

Lopuksi kiitosta ja kunnioitusta vielä vastustajille hienosta kaudesta. Anteeksipyyntö huonosta käytöksestä lienee myös paikallaan. Mikäli syyttäviä sormia täytyy edellä mainitusta asiasta alkaa osoittelemaan, niin menköön ne joukkueen johtoporrasta kohti. Allekirjoittanut loistaa poissaolollaan.

T: Capt.

Kirjoittanut: Sharks
Julkaistu 22.03.2010 01:03
Luettu: 5401 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.