Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Narrimietteitä kauden kynnyksellä

Uusi vuosikymmen. Kiekkopelit jatkuvat jälleen ja huomenna se taas starttaa, kiekkoliiga divareineen.

Varmasti monen ihmetykseksi Narrilauma jatkaa kiekkoliigan alaisuudessa porskuttamistaan edelleen. Mistä ihmeestä tämä voi johtua - syitä on varmasti monia - kuitenkin ehkä suurimpana yksittäisenä syynä voi olla joukkueen johtohenkilöiden rakkaus ja intohimo kiekko.tk -peliä kohtaan. Kaikessa yksinkertaisuudessaan "kike" lienee yksi maailmankaikkeuden hienoimmista seurapeleistä, ainakin narrisilmin katsottuna.

Narrilauman mukana matkustavat edelleen vanhat parrat: darby, Renberg, januzki, Dominator, Sundström, kuin myös jo jonkinmoista narrisydäntä kantava Pandaaaaaa. Myös Mabo jatkaa edelleen joukkueen omistajaportaassa huseeraamista.

Joukkueen miehistö kuitenkin aina elää hienoisesti omaa elämäänsä ja tämänkin kauden kynnyksellä pyrimme vahvistamaan rivejämme, niin puolustuksen, kuin hyökkäyksenkin osalta.

Ikävä kyllä viimetinkaan jääneet pelaajavalinnat johtivat tilanteeseen, että kahden aktiivisen hyvän hyökkääjän sijasta saimme sainatuksi vain yhden. Joukkueeseen uutena nimenä on liitetty Zelepukin, joka näin ollen vahvistaa nykyistä hyökkäyskalustoamme. Puolustuksen osalta vielä hiomme päätöksiä ja etsimme oikeaa palasta pakistomme palapeliin.

Jos siis tunnet olevasi meidän rinkiin sopiva huippuhyvä hyökkääjä tai pakki, ole viipymättä yhteyksissä #narrilaumalla joko januzkiin tai darbyyn, niin katsotaan mitä asialle voidaan tehdä.

Narrilauma haluaa toivottaa kaikille kansakilpailijoille reilua ja tasaista tulevaa kiekkokautta. Toivottavasti näemme paljon loistavia otteluita!

Kirjoittanut: Narrilauma
Julkaistu 10.01.2010 21:34
Luettu: 385 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.