Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

S.S.K.:n tilannekatsaus

Terve kiekkokansa!

Sen verran on tullut kyselyjä sen suhteen, että mitä meidän tiimissä oikein on menossa, joten päätimme, että on hieman selvempää tehdä yksi lehdistötiedote sen sijaan, että vastaamme jokaiselle kyselijälle erikseen.

Kuten kenties osa on jo huomannut, pudotimme joukkueemme koon neljään pelaajaan (Herkula, Joska, Sekka ja minä). Tämä siitä syystä, että suurimmalla osasta tästä poppoosta ei enää löydä sitä "liekkiä" kiekkoa kohtaan emmekä tahtoneet, että muutkin joutuvat siitä kärsimään (vähäinen määrä harkkaotteluja jne.).

Tämä on myös se nelikko millä meidän peli on yleensä luistanut huolimatta siitä, että harkkapelejä olisi hyvinkin vähän alla. Tämä päätös ei siis missään nimessä tarkoita sitä, että emme aio tämän kauden pelejä pelata taikka ettei menestys olisi tavoitteena. Päinvastoin, tämän uskomme olleen paras päätös mikäli tahdomme tällä kaudella menestystä saavuttaa.

Kiitos kaikille joukkueessa käyneille ja pahoittelut tästä päätöksestä. Uskomme kuitenkin, että näin oli reiluinta kaikille.

-FU

Kirjoittanut: S.S.K.
Julkaistu 19.09.2009 15:22
Luettu: 392 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.