Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kanat - kaikki loppuu aikanaan?

Avaimet sujahtavat amistyylisen Nissanin virtalukkoon. Kajarit alkavat syyttää hurjaa, kovien bassojen siivittämää amispoppia. Kiekon pelaamista tahdittaneet Mötley Crue ja KISS ovat vaihtuneet mm. Basic Elementtiin ja Benny Benassiin, Nissanin virallista musiikkilistaa tältä Imatran ylpeydeltä voi kysyä häneltä itseltään. Joka tapauksessa, kiekko.tk:n pelaaminen on jäänyt kyseiseltä vastuuhenkilön töitä jo vuosia hoitaneelta kanapakilta selvästi vähemmälle kiinnostuksen ja motivaation puutteen vuoksi.
Myös muilta, pitkän ajan joukkueen maalivahdille ja jumalalle mr.Kukolle, sekä joukkueen ikonin leimaa kantavan logon eteen työtä tehneiltä pelaajilta on virta viimeistään nyt päässyt loppumaan. Jatkuva, kaudesta kauteen jatkunut runkopelaajien kiekon parista poisjääminen ja seuravaihdokset, saivat ennen käynnissä olevan kauden(1/09) alkua vireille päätöksen, joka nyt(23.03.2009) virallisesti julkistetaan. Lukuisten keskusteluiden ja pohdintojen jälkeen nykyiset vastuuhenkilöt kanapoika, niwo sekä allekirjoittanut siis päättivät, että Kanat vetäytyvät kauden 1/09 jälkeen pois Kiekkoliigan 1.divarista, toisinsanoen lopettaa aktiivitoimintansa. Ratkaisu oli miltei välttämätön, sillä aivan täydelliseen kokoonpanon muodonmuutokseen ei haluttu ryhtyä.


Miten sitten eteenpäin? Nykyisten tietojen mukaan suurin osa Kanojen pelaajista jatkanee "aktiiviuraansa" uutta joukkuetta etsien. Vain kanapoika ja allekirjoittanut lopettelevat viimeistään nyt Kanojen vetäytymisen myötä, aktiivista porskuttamista kiekon parissa. Kanat mahdollisesti pelaavat satunnaisesti kädettömiä harjoitusotteluita lopettamisesta huolimatta. Joukkueen oma spiderman, Kiekkoliigan pistehirmu ja kaikkien janoisten sankari niwo, jatkaa huhujen mukaan tulevaisuudessa Hoki-liigassa tai SHL:lässä. Myös tulokaskaudellaan 1.Divarissa kunnostautuneet D-light, zani ja Kohonen etsivät joukkuetta, mielellään Hoki-/Kiekkoliiga -akselilta. Allekirjoittanut antaa kaikki suositukset kyseisille pelaajille. Joukkueeseen sitoutuminen, vaikean ja viimeiseksi jäävän kauden paineista lukuunottamatta oli kiitettävää ja pelillistä kehitystä oli suuresti havaittavissa kauden edetessä.


Otteluita Kiekkoliigan alaisuudessa kertyi yhteensä 137, suuret kiitokset näistä hienoista hetkistä kaikille kilpakumppaneille ja koko liigan organisaatiolle. Suuret kiitokset myös vanhoille joukkueen pelaajille, jotka ovat tämän vajaan 5 vuoden aikana Kanoja edustaneet, varsinkin niille, jotka ovat KANOJEN vuoksi pelanneet(hopperit, ei muistella pahalla).


JA muistakaa: Kanat eivät kaatuneet, lopetimme itse toimintamme, koska:
"On kai se vähän vaikeeta pelata kun ei oo käsiä vaan pelkät siivet?!"

Kiitos.

-lätkähenu

Kirjoittanut: Kanat
Julkaistu 23.03.2009 00:15
Luettu: 486 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.