Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kiekkoliigan mestarit 3/08!

"Kiekkoliigan 4.finaali, kolmas erä ja viimeinen peliminuutti. Kuusamon torille kaupungin ylpeyden Avellino Capellierin finaaliottelua on saapunut scriiniltä seuraamaan suuri joukko (5 henkeä) suuria faneja ja rytmikäs taputus säestää Avellinon johtoa 3-0.  Kun Sean jälleen kerran vapauttaa Ezkon maalintekoon, niin se sinetöi mestaruuden Avellinolle ja hattutempun Ezkolle. LacKASIYSI (Kiekkoliigan paras hyökkääjä kaudelta 02/1907) ja SaunaWihta halailevat genesismäisen poikarakkauden tavoin toisiaan, kiekosta eristäytynyt Semak pööpöilee yksikseen bacardi pullon kanssa sokkarin kulmalla ja kaksi muuta paikalla ollutta hölmistynyttä ohi kulkijaa poistuvat paikalta.
Poika on kotona!"

-PoronKusemaNews 5.12.2008

Aina ei ole ollut vastaavaa hilpeyttä, vaan pohjilta on pitänyt lähteä. Asthon perusti Avellinon Kujahanun kanssa täysin nobona (enää vain noboja) 2006 alussa ja joukkue sisälsi sillon vain parikymppisiä alkoholistin alkuja kuten iZorovskeja, x13ja, Joureja, Juhoja, Drapeja, Tomekkeja, Semakkeja sekä siihen aikaan teinitähtiin lukeutuvia Lasse69ja, Starcrafteja, jalliksija sekä Hietasija. Alku meni rennosti höntsätessä, mutta niinkuin aina, kilpailuhenkisyys nousi ja liigailemaan piti päästä. Datsun-liiga tarjosi meille silloin mahdollisuuden karsintaan jopa omaksi yllätyksemme, ja saammekin kiittää tätä niin hienoa herrasmiesten liigaa siitä missä me nyt olemme.

Karsinnoissa jyrättiin voittoon ja liigaan. Liigarinkiin mukaan liittyivät Ezko ja Ånnis, jotka tulisivat olemaan tärkeitä lenkkejä jatkossa.  Liigassa vedettiin hopealle ja vaikka Goljat jossain foorumilla vihjaili että Ave ei ole mitään ilman kakkosnickejä, niin tämä joukkue valittiin Kiekkoliigan 2.divarikarsintoihin ja sama joukkue ilman näitä kakkosnickejä jyräsi itsensä 2.divariin x13:n tukittua oman maalin täysin. Tämä oli jälleen kerrän näpäytys niille, jotka nauroivat ja dissasivat ennen karsintoja. Nämä lienevät niitä samoja idiootteja, jotka itse pelasivat vuonna 2004 tai 2005 kiekkoliigan alaisissa sarjoissa ja väittävät edelleenki että silloin kiekkoliigan taso oli pelillisesti parempi kuin nykyään .

Kiekkoliigan 2.divari lähti käyntiin todella yläkanttiin ja aluksi tulikin 5 voittoa putkeen josta makeimpana Retardien voittoja. Alla onkin anonyymi asiantunteva kommentti ennen peliä.

(sluttie) Kiviniemi ja Avello capello tai mikälie divaa tänään?
(sluttie) mitä turhaa noista tusinatiimeistä mitää tarkkoja nimiä opettelemaan, tippuvat pois kauden päätteeks ;)

Kausi päättyi lopulta sarjanousuun. Tämän kauden suurina uusina Ave niminä voidaan pitää Ko"kiekonparas"ala ja n3wbdeath, joka kuitenkin siirtyi seuraavan kauden alussa jo uusille urille.

Seuraava kausi alkoi 1.divarissa pitkällä tappioputkella. Tällöinkin joku ehti jo kertoa, että ei Avellinon taso riitä divariin. Lopulta kuitenkin päästiin liigakarsintojen toiselle kierrokselle, mutta silloin oli vastus aivan liigan kova Lugu ja matka tyssäsi siihen. Tälle kaudella ratkaisevasssa asemassa suosta nousun kannalta oli spelare ja lumpsa, jotka vaikeilla hetkillä tukkivat vuotavan italiaano päädyn.  Tämän kauden jälkeen mukaan liittyivät Sydis ja Sean, jotka seuraavalla kaudella olivat nostamassa avea liigaan suvereeniin tyyliin sujuneen 1.divari kauden jälkeen. Offseasonilla vielä hoidettiin höntsäily 5vs5 cup, jonka arvostusta nostaa kuitenkin se että siinä olivat mukana jokaisen suurimman liigan hallitsevat mestarit.

Kiekkoliigan ensimmäinen kausi meni hyvin, mutta se viimeinen isku jäi puuttumaan kun epäaktiivisuus pilasi loppukauden ja sijoitus oli lopulta 6. Kun toinen kausi liigassa oli edessä, kaikki näytti niin hyvältä kuin vain voi. Avellinon GängBänG-listoilla aina huipulla, joukkueella hyvä pelaava runko Sydiksen,Hrewin,Davidoffin,Mzan hoitaessa omaa päätä ja Ezkon,Hurtin,Seanin ja Wezan kiusatessa vastustajien puolustusta. Runkosarja sujuikin hyvin ja voitosta taisteltiin tiukasti loppuunasti. Harmittava takaisku oli vain kun Mzan lähtiessä Ajaxiin menetimme loistavan pelurin ja hyvän tyypin. Runkosarjan  eniten pelaava nelikko oli Sydis-Davidoff-Sean-weza ja pojat hoitivatkin hommansa loistavasti. Kiekon paras peliä tekevä hyökkääjä Sean voitti pistepörssin ja maalipörssin weza.

Pleijareissa ensiksi vastaan luisteli Darra Oy, joka tarjosi tiukat 4 matsia. Runkosarjassa ailahdellut puolustuspeli oli loksahtanut Davidoffin ja Sydiksen toimesta kohdalleen, eikä myöskään hyökkääjien puolustusmotivaatiota voinut moitti. Weza ei valitettavasti pleijareissa ehtinyt paikalle kaikkieen peleihin, mutta Ez"ainatg"ko kaivettiin naftaliinista tarvittaviin peleihin ja kaveri oli iskussa niin kuin aina. Välierissä Pohjolan Leijonat tarjosivat myös jännittävät 4 matsia, mutta italiaano sakki oli hitsautunut nyt semmoiseen iskuun että nämä tiukat pelit saatiin käännettyä meille.

Finaaleissa vastaan luisteli toissa kauden mestari Pelijengi. Vielä finaaleissakin katsomosta riitti dissaajia, jotka "ihmetteli" mitä Avellino finaaleissa teki. No italiaano sakki näytti sen. Kahdessa ensimmäisessä pelissä taktiikkamme oli kuin kiekko.tk:n oppikirjasta; 2 maalia alle ja kilpikonnapuolustus päälle sekä voitot kotiin. Kolmannessa pelissä Pelijengi syötti wanhan mestarin elkein tuota samaista raatteentien taktiikka ja sarja venyi 4. peliin. Viimeisessä pelissä sitten kaikki palaset olivat kohdallaan ja Ezkon 3 maalia sekä Sydiksen,  Davidoffin ja Seanin huikea nollapeli takasivat mestaruuden.  

"-Ei voi kun ihmetellä miten nää kaverit veti finaaleissa niin kuin olisivat joka kausi siellä pelaamassa. Samalla kun itse tärrään jopa katsomossa niin kaverit pisti pleijareissa vanhoja mestareita ja muita huikeita pelimiehiä pakettiin.Puolustus-yhteistyö oli saumatonta davilla ja sydärillä. Hyökkäyspäässä Sean oli kentän kuningas ja Ezko sekä weza paukutteli maaleja. Mahtava fiilis! Kiitos Davi, kiitos Sydis, kiitos Sean, kiitos Ezko, kiitos weza ja kiitos hrew! ; tiivisti tunnelmiaa silmiin nähden liikuttunut manageri asthon."

-PoronkusemaNews 5.12.2008

Tämä pakollinen mestaruus tiedote on jo niin tylsä, pitkä, kuiva ja paska,( joku kirjoitustaidoiltaan shefkin, madonnan tai unjin tasolla oleva ylempi pakki voisi hakea tiimiin?) että en jaksa enää edes oikolukea tätä niinpä alankin nyt heittää näitä pakollisia kiitoksia. Paljon on tapahtunut alun jälkeen ja pelaajat vaihdellut, mutta taustalta silti löytyy samat heput. Jenginä olemmekin aina halunneet että mahdollisimman harva pelaaja lähtee ovet paukkuen ja niinpä meillä onkin kanavamme täynnä vanhoja jamppoja.

Elikkä kiitokset Datsun-liiga ja Kiekkoliiga sekä pelaajille joista jokainen on antanut panoksensa tähän mestaruuteen  Kujahanu, iZorovsky, Semak, Ezko, Sydis, Sean, Davidoff, weza, Hrew, Hurt, Koala  x13, lumpsa, spelare, ånnis, lac, joure, ukki, Hietanen, Tomekki,  Random,  Erppa, Drape, Juho, Zanier, Oduya,  Etusivu, Mza, Wihtanen, Modano, Neeppa, Letti, Kiwi23, yarkko, n-co, tidi, Shabe, jezgo

Eli lainaten Artoa, ensi kaudella on taas yks joukkueellinen lisää ylimielisiä mestaruuskeijoja xd.


-Avellinon virallinen tiedottaja
¨
P.S. Joku voisi pistää linkin hyvään videon muokkausohjelmaan, kun tuli nuo pari finaalia tallennettua. Mielellään ilmainen ja kätevä.

Kirjoittanut: Avellino Capellier
Julkaistu 08.12.2008 15:15
Luettu: 745 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.