Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Sinappien tavoitteet täyttyivät

Tavoitteena Sinapeilla oli toiseen 2.divarikauteen lähdettäessä säilyttää sarjapaikka. Ensimmäisellä visiitillä se ei ollut onnistunut, joten nöyrin mielin täytyi kauteen lähteä. Alusta alkaen kuitenkin peli oli aikalailla kuosissa, johtuen lähinnä siitä, että runko oli kasvanut hyvin yhteen jo SHL:n 2/08 -kaudella. Samaa virhetaktiikkaa ei tehty kuin ensivisiitillä, jolloin ensimmäisten ongelmien ilmetessä tuuletetaan kokoonpanoa, ja tehdään vähintäänkin mielenkiintoisia pelaajahankintoja.

Luotto omiin kykyihin ei ollut missään vaiheessa koetuksella, ja eipä divarissa ongelmia oikeastaan edes ollut. Tosin ensimmäisissä kuudessa ottelussa saatiin kasaan vain yksi voitto, mutta toisaalta vain kaksi tappiota (mm. kauden suurin tappio, 1-3 Rykälätylle). Peräpää oli kunnossa, ja sen varaan uskottiin ja myös siihen, että tehotkin tulevat ajan ja kärsivällisyyden kanssa. Näin myös kävi, ja hyvän draivin tiedettiin jatkuvan karsinnoissa...

Liigakarsinnoissa 2.divisioonan joukkueilla oli voitettava neljä ottelusarjaa, mikäli mieli uudistuvaan Kiekkoliigaan päästä. Etukäteen urakka kuulosti jokseenkin haastavalta, jopa mahdottomalta, mutta niin vain - sinappijunan päästyä vauhtiin, ei sitä kukaan onnistunut pysäyttämään. Ensin Jupiter, sitten Kanat, ja kolmentena HT, jäivät sinappiseen tilanteeseen. Pahin ja viimeinen vastus kiekkoliigaunelman edessä oli Rowdyruff Boys, joka pakotti sarjan viidenteen otteluun, jossa Sinapit näyttivät kaapin paikan lukemin 5-2.

Kiitos kaikille mukana olleille! Jälkikäteen voidaan todeta, että tavoitteet täyttyivät, ja vähän enemmänkin.. :)

Kirjoittanut: Sinappikone
Julkaistu 07.12.2008 23:18
Luettu: 410 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.