Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kiiskit divaan ratsastaa

Kausi 1/08 takana ja Vastarannan Kiiskit tyytyväisin mielin. Tavoite eli nousu 1.divariin täytettiin ja kausi oli muutenkin iloa ja riemua täynnä. Alkukaudesta vähän maalinteko tökki, mutta Desed palasi meditointimatkaltaan Thaimaasta hyökkäyspään Max Koluksi ja verkot alkoi soida vastustajankin päässä. Koko muukin joukkue pelasi loistavalla tasolla ja pelaaminen oli hauskaa. Aluksi kaatui divarikarsinnoissa aina vaarallinen Helsingin Jokerit ja perään New Delhi Bulls. Seuraavassa tarkemmat analyysit pelaajien suorituksista:

Cream: Selkeä alisuorittaja

Larionov: Armeijaboy oli pelaamissaan otteluissa aivan yössä

Lius: Ihan uskomaton, maagiset kädet

Z.Palffy: Saisi antaa muillekkin peliaikaa

Jurma: :D

Desed: Pettymys kaikinpuolin

Tonee: Aivan uskomattomat kädet ja peliälyn omaava nuori puolustajalupaus lunasti paikkansa Kiekkoliigan todellisessa eliitissä. Kypsää pelaamista ja väläytteli osaamistaan hyökkäyspäässäkin. Vastustajan puntti tutisi aina tämän taikurin ollessa kentällä. Henkisesti joukkueen tärkein pelaaja, sparraa Kiiskit aina ennen peliä aivan uskomattomiin suorituksiin. Suoritusvarmuus on tällä puolustajasensaatiolla huikealla tasolla. Luistelunopeus yhdistettynä karmaisevan kovaan laukaukseen tekee Toneesta tulevalla kaudella divarin pelätyimmän pelaajan

Osmond: Aivan paska

Vosu: Voi hyvää päivää...

Ensi kaudella Kiiskit pyrkii pelaamaan jälleen iloista lätkää. Difatti magico gioco niin kuin italialaisessa palloilukulttuurissa sanotaan. Pyrimme myös uudistamaan pelikirjaamme entistä modernimmaksi ja kehitämme intensiivisesti 1-1-2-trap-karvaus-peli-systeemiämme. Ja kun tähän yhdistetään laitureiden antama takapaine on pelikirjamme rintamahyökkäysten kanssa täydellinen.

Jeps teps ensi kaudella uusin kujein, Lius ja muut Kiiskit kiittää ja kumartaa ja pieraiseekin vielä.

Kirjoittanut: Vastarannan Kiiskit
Julkaistu 29.03.2008 00:54
Luettu: 432 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.