Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kaikki hyvä loppuu aikanaan

Roikun kiistatta kovin jätkä, pepsy aka riku, päättää lopettaa aktiivisen uransa. Roikussa hänet tunnetaan kuninkaana ja kovana pistemiehenä (nyk. pelimiehenä). Kausi kaudelta peliään parantanut kontulan ihme lopetti uransa täydelliseen peliin malpoa vastaan tehtaillen siinä huimat 1+1 tehot ja omiin meni vain 2 tai 3 maalia.
 
Aloittaessaan kiekon hän pelasi kaverijoukkueissa ensiksi vebsin ja linnun kanssa, mutta huomattuaan olevan heitä paljon parempi hän siirtyy parin jengin kautta HC RoikkuLämyyn. Ihqkalle otti hänet tiimiin avosylin. Pepsy, Zonza ja Kalle ystävystyivät ja seuraavaksi heidät spotattiinki itiksen mäkistä hengailemasta.

  Seuraavat pari vuotta, jotka tämä Suomen Zidane vietti tässä iki-ihanassa seurassa miltei joka päivä aamusta iltaan, olivat hienoa aikaa. Hän miittasi melkein joka janarin joka joukkueeseen kuului. Pepsy kasvoi 15-vuotiaasta kakarasta, 18-vuotiaaksi miehen aluksi, suurimpina idoleinaan hän pitää yhä edelleen ramaa ( aka Napoleonia) ja jediä.

  Ja mitä tästä kaudesta jäi käteen? - hyvä mieli ja liigakokemus. Noh, jaksohan sen alkukauden jopa pelata mutta sitten alko viina, naiset ja muut jutut viemään suurimman kiinostuksen.
Ja mitä jäi koko "urasta" käteen? - parit uudet kamut j

Lopuksi haluan kiittää erityisesti ramaa,
tikrua, zonzaa, kallea, tikrua, jugia, soroa ja muppetia hienoista hetkistä kiekon parissa ja muutenki, että jaksoitte kuunnella sitä rakentavaa palautet yms.. oon oikeesti kiva.
ja muillekin ketkä ovat pelanneet roikuis tai on muuten vaan kiva ihminen!

[23:06:05] < Rama > ilman mua roikku ois kaatunut jo kesällä 2005!
bullshit, sanon minä.

Kts, gg

Kirjoittanut: HC RoikkuLämy
Julkaistu 09.03.2008 23:09
Luettu: 449 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.