Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Hautausmaalla tapahtunutta

Ensimmäinen runkosarja Kiekkoliigan alaisena on takana, joten on aika nostaa hieman profiilia ennen kuin taistelu divaripaikasta alkaa.

Kauteen lähdettiin aika sekavin tunnelmin. Muutama olisi jopa mielummin jäänyt Hoki-Liigaan vääntämään, kolme runkopelaajaa lähti armeijan harmaisiin ja uusia pelaajia tuli muutamia. Odotukset ensimmäiseltä kaudelta näissä ympyröissä olivat silti melko korkealla.

Kausi alkoi hieman takkuisesti ja kaksi ensimmäistä ottelua hävisimme. Näiden jälkeen kuitenkin pelasimme 6 ottelua, joista voitimme 5 ja pelasimme yhden tasapelin. Tässä vaiheessa kuvioihin oli tullut kuitenkin mukaan jo pientä epäaktiivisuutta. Toiset pelasi golfia, toiset wowia ja itsellä kone antoi periksi ja olin sivussa noin kuukauden. Tästedes otteet ovat ailahdelleet ja maalinteko on ollut luvattoman huonoa - Kakkosen toiseksi huonointa. Pisteitä kertyi kuitenkin kohtuullisesti erinomaisen puolustuksen vuoksi. Päästettyjä maaleja siis jaetusti toiseksi vähiten. 7. sija on kuitenkin lievähkö pettymys, mutta karsintapaikan vuoksi ei kukaan kuitenkaan ole naama näkkärillä paitsi RestLess, jonka luonteeseen tämä vahvasti kuuluu.

Karsintojen ensimmäiselle kierrokselle tulee siis vastaan Kanat. Liigaväännöissä heitä vastaan ollaan pelattu kuusi kertaa, joista 4 meidän hyväksi ja 2 Kanojen. Takki ei kuitenkaan tästä aukea missään nimessä, varsinkaan kun Kanat ovat voittaneet viimeisestä kuudesta pelistään 5. Mielenkiintoisia matseja on siis odotettavissa.

Vaikka vain neljä pelaajaa pelasivat yli puolet kauden peleistä, uskallan palkita osan porukasta.

Arche Memorial Trophy: Rocka
(Sisäisen pistepörssin voitto)

Öbe-Pysti: Hauer
(Eniten pelattuja otteluita)

Ollivaa-pinssi: öbe
(Eniten maaleja tehnyt inttipoika)

Taneli Award: RestLess
(Vuoden tulokas)

Sul0 ei tarvitse pokaalia komeutensa takia.

Siinä kaikki tältä erää. Onnea omille ja muille divarikarsintoihin.

Kirjoittanut: HautausmaaTarkastajat
Julkaistu 09.03.2008 22:58
Luettu: 413 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.