Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kuolinkouristuksia

Kuolema vetäytyy sarjakiekkoilusta kauden 1/08 päätteeksi.

Hoki-Liigasta kaudella I/05 liigataipaleensa aloittanut joukkue on tullut sarjakiekkoilun osalta elinkaarensa päähän. Motivaatio kilpailullisen sarjan tavoitteelliseen pelaamiseen on ollut viime kaudet alamäessä, ja käytännössä kuollut kuluvalla kaudella. Toisaalta joukkueen luonteelle ei sovi jäädä kiekon kovimpaan sarjaan joukon jatkoksi höntsäilemään ja odottelemaan divarien kautta tapahtuvaa poistumista. Emme myöskään halua syyllistyä muiden joukkueiden kausien hankaloittamiseen pyörimällä mukana huonolla aktiivisuudella kunnes johtokunnan suuri saapas heilahtaa. Tarkoituksenamme on poistua mielestämme ainoalla oikealla tavalla: luovuttamalla paikkamme uudemmille ja innokkaammille liigajoukkueille kauden viimeisen pelin jälkeen.

Takanamme on kohta neljä kautta Liigaa, neljä kautta Divaria ja kaksi kautta Hoki-Liigaa, eli yhteensä kymmenen kautta sarjakiekkoa. Saldona kaksi Hokimestaruutta, yllätysnousu Divariin karsintafinaaleista SSK:ta vastaan kaudeksi 3/05, liiganousu HC Playboysia vastaan 4 kautta myöhemmin, pari välieräpaikkaa, yksi mitalisijakin, ja paljon mielenkiintoisia runkosarja- ja playoff-pelejä eri sarjatasoilta, mutta viime kausina myös liian paljon pakkopullapelejä ja intohimotonta "virkamieskiekkoa". Jatkossa tarkoituksemme on ottaa etäisyyttä sarjakiekkoiluun, ja keskittyä lähinnä harkkapelien aktiiviseen pelaamiseen, joskin kipinän uudelleen syttyessä on toki mahdollista, että teemme myöhemmin paluun sarjakiekkoilunkin pariin.

Kiitämme kuluneista kausista Kiekkoliigan ja Hoki-Liigan organisaatioita sekä vastustajajoukkueita. Kiitokset myös joukkueemme sarjataipaleeseen suuresti vaikuttaneille henkilöille, kuten Kiekkoliigan entiselle diktaattorille D-fencelle ja  entisille runkopelaajillemme, kuten Fallenille, Kytikselle ja Rolskulle, ja muillekin jotka tuntevat kiitoksen ansaitsevansa. Viimeisenä (ja vähäisimpänä) tahdomme kiittää pitkäaikaista farmiseuraamme Ajax Amsterdamia vuosien varrella saamistamme tuhansista helpoista räng-pisteistä, ja jo etukäteen niistä tulevistakin.

Bedankt,

togo

Kirjoittanut: Kuolema
Julkaistu 20.02.2008 05:50
Luettu: 395 kertaa

Kommentit
Kommentointi suljettu.