Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Tapaus Sandro ja GWB:n sulkeminen kiekkoliigasta.

Kiekkoliigan johto ilmoitti yöllä 16-17.2. GWB:n sarjasta sulkemisesta.

Soppa sai alkunsa lauantaina 2.2. kun Sandro kurinpidollisista syistä (myös alkoholilla osuutta asiaan) sai potkut joukkueesta pariksi päiväksi. Tapaukseen ei liittynyt mitään tai ketään ulkopuolista tahoa, vaan juttu oli täysin GWB:n sisäinen. Muutamaa päivää myöhemmin Sandron kysellessä Sharilta divaripeliä, tämä ilmoitti tylysti (priva-viestillä) loppukauden pelikiellosta, viitaten pelaajia koskevaan sääntöpykälään 4.

GWB:n mielestä pykälän tulkinta tässä tapauksessa oli täysin kohtuuton, koska kyse ei ollut mistään tiiminvaihtoon liittyvän porsaanreiän käytöstä, mutta johtokunnan mukaan muuta ei voi tehdä, koska "sen jälkeen jokainen tiimhopperi vetoaa tähän tapaukseen" (logiikka - missä pelaa?). Shar, Tomek ja Django eivät edes ymmärtäneet säännön lopullista merkitystä ja myönsivät sen olevan huonosti muotoiltu ja tulkinnanvarainen. Päätös perusteltiin silti tyyliin "kaikkienhan se pitäisi tajuta mitä tuolla tarkoitetaan".
Myöskään tapaukseen liittyneet logit ja kuvakaappaukset eivät johtokuntaa kiinnostaneet, koska "niillä ei voi todistaa mitään".

Keskusteluiden päättyessä GWB kuitenkin luuli kaiken olleen sovitun ja johtokunta kiitteli tiimiä rehellisestä suhtautumisesta asiaan.

Yllättäen puolen yön aikaan 16.2. Django ilmestyi GWB:n irc-kanavalle vaatimaan tunnin sisällä päätöstä siitä, aiommeko jatkaa divarin peluuta (loistava ajankohta ja vaatimus ylipäätään). Perusteluina oli "häipyminen #kiekkodivari kanavalta" (ei siellä usein olla oltu muutenkaan) ja "Tiimin sivulla lukeva GWBHC pelikiellossa loppukauden" (jokainen tiimin descriptionia lukenut tietää kuinka vakavasti kirjoitukset pitää ottaa, eikä sivu ole mikään kiekkoliigan ilmoitustaulu). GWB ei ollut ilmoittanut missään aikovansa vetäytyä sarjasta ja pelimäärät olivat täysin vertailukelpoiset muiden joukkueiden kanssa.

Kun Django ei saanut mielestään riittäviä vastauksia (joukkueella samaan aikaan tiimipeli kesken) hän ilmoitti GWB:n suljetun sarjasta "epäasiallisen käytöksen" vuoksi. Tässä vaiheessa "tunnin aikarajasta" oli kulunut n. 20 min. Tiimin vastuuhenkilöistä Sharkya ja Moilasta ei kuultu asiassa lainkaan ja Jojokin ehti heittää vain pari lausetta.

Joukkue oli päätöksestä täysin ymmällään, varsinkin, kun Django oli ilmeisesti vetänyt herneet nenään siitä, että Sandro (joka ei kiekkoliigan mielestä ollut enää osa joukkuetta) oli tölvinyt häntä. Mitään sääntöpykäliä ei GWB ollut rikkonut ja 2.3. siintänyt deadline oli vielä kaukana, joten kukaan tiimissä ei ymmärrä, mihin tällainen päätös perustuu.

Kirjoittanut: George W. Bush Hockey Club
Julkaistu 17.02.2008 18:30
Luettu: 493 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.