Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Soihdut sammuu!

Ensimmäinen puolisko takana ja tässä mietteitä matkan varrelta.

Laitataklaus on aloittanut kautensa ehkäpä pirteämmin, kuin koskaan! Sen osoittaa runkosarjassa korkea sijoitus, ainoastaan 2 tappiota ekan runkkis satsin jälkeen, joista ainakin toinen olisi ollut vältettävissä suht peruspelillä, sekä tietysti tengulin ennätystehot ovat saaneet suorastaan joukkueen diktaattorin kiima aikaan! Myös muut pelaajat ovat onnistuneet erittäin hyvin.. Odotamme seuraavalle kierrokselle jälleen tiukkoja kamppailuja kaikkia muita vastaan, paitsi Unforgiveniä joita veimme ensimäisellä kierroksella näytöstyyliin. Noh aina on parannettavaa ja koitetaan pelata osat peleistä ihan loppuun asti eikä lopettaa peliä 1.erää niin kuin unforgveniä vastaa. Muuten divari on alkanut suunnitelmien mukaan, mutta yllättävän kovan vastuksen kyllä Avellinot pystyvät antamaan, tiukkaa puolustusta ja varmaa maalintekoa. Ensi kierroksella ei ole muuta kuin voitettavaa kyseisiä herroja vastaan.

Loppukauden tavoitteiksi täten julistan seuraavaa: LT nousee liigaan ensi kaudella, kalleh voittaa 1.Divarin pistepörssin, tengu valitaan tonttuliigan parhaimmaksi, L.Nagy selostaa vain enemmän ja enemmän, Puhelin tekee maalin, Zubov nostaa rangia muuallakin kuin tiimipeleissä, Laita ei huku suihkuun.

Kokoonpanosta vielä sen verta että nyt on päätetty sitten koittaa riskillä ja tähän asti se on onnistunut! Minkäänlaisia aktiivisuus ongelmiakaan eiole vielä havaittavissa ja pelit sen kun kulkevat. Tämän mahdolliseksi on tehnyt Laidan henkevät suihkukäynnit.

Hyökkääjät: L.Nagy &Kalleh
Puolustajat: Laita,Tengu,Zubov & Puhelin


Nähdään jäillä ja terveisiä parhaimmalle fanille ste1nille!
Kiitos myös peleistä Mor & Malkin!

Kuittaus: Laita+ muu poppoo

Kirjoittanut: Laitataklaus
Julkaistu 01.02.2008 15:57
Luettu: 425 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.