Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kiiski on kala

Aina vaikea avauskausi saatiin kunnialla päätökseen ja lopulta sijoitukseksi löytyi jo SHL:stä tuttu 6.sija. Tavoite, eli sarjapaikan säilyttäminen siis toteutui. Pleijareissa Kanat vielä hoitui hyvillä peleillä, mutta NIghtmare osoittautui ylivoimaiseksi vastukseksi, ainakin vielä. Kauden ehdottomia valopilkkuja oli Osmond, joka pokkasi kauden päätteeksi kauden tulokkaan palkinnon. Mutta ongelmitta ei toki viime kaudesta selvitty. Muutama tappioputki aiheutti hajoilua ja aktiivisuuskin oli koetuksella, jonka seurauksena lopussa meinasi tulla kiire pelien kanssa. Mutta kuten sanottu, loppu hyvin, kaikki hyvin.

Uuteen kauteen lähdetään hieman uusitulla kokoonpanolla, kun Desedin 3 vuoden ja kahdensuunnan sopimus purettiin johdon ja pelaajan yhteisymmärryksessä. Korvaajaksi scoutattiin Härmän sysimetsistä Vosu, joka on ollut SHL:ssä varsin kova luu ja on osoittanut reenipeleissä vaarallisuutensa. Tammikuun alussa Batman lähtee Australiaan etsimään itseään ja kiekon Max Kolu, Larionov_ armeijaan hajoilemaan. Muuten cockpano pysyy luultavasti muuttumattomana.

Ensi kaudella tavoitellaan nousua, Creamin pistepörssin voittoa ja Toneelle parturia. Vaikeat on tavoitteet, muttei mahdottomat.  

- Hehe toivottavasti saan pelata, kotiasiat on vihdoin kunnossa, totesi Kiiskien paskin pelaaja Jurma.

Hyvää joulua toivottaa Vastarannan Kiiskit!

np: Vesa-Matti Loiri - Jouluyö, Juhlayö [03:53]

Kirjoittanut: Vastarannan Kiiskit
Julkaistu 15.12.2007 01:12
Luettu: 407 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.