Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Tuulesta temmattua.

Jaahas, tänään on sitten selvinnyt että yksi pelaajistamme, jamsu, on saanut pelikieltoa. Ja se todellakin selvisi vasta _TÄNÄÄN_, varmaankin tänään vasta lisätty tuonne pelikiellot listalle joten tilanteen ennaltaehkäisy olisi ollut "hieman" vaikeaa :D. Ainakaan pelikieltoa ei ollut merkitty minnekkään tapahtumasarjan jälkeen, joten kyseinen uhkaus otettiin vastaan vain uhkauksena. Siksi joukkueemme ei voi ottaa vakavissaan saamaansa varoitusta peluuttamisesta, kun ei asiasta mitään tiedetty.

Itse syystä ei ole sanottu mitään muuta kuin se, että jamsulla oli pelikielto jo tuomittuna aikaisemmissa peleissä vaikka sitä ei silloin missään kerrottukaan. Kuitenkin olettaisin että syy pelikieltoon oli irkissä tavallinen sanaharkka, jossa jamsu antoi tapansa mukaan takaisin hänelle päätä aukoville henkilöille, tässä tapauksessa Kytikselle. Tästä kyseinen valopää iski suivaantuneena sitten jamsulle tämän pelikiellon. Tämäkin tilanne olisi ollut nieltävissä jos jamsu olisi itse hyökännyt kytiksen kimppuun. Eniten harmittaa se ettei näille pistemenetyksille voinut etukäteen yhtään mitään ja se, että sanktiot tulivat vasta 6 pelin jälkeen, eivätkä 1 pelin jälkeen, kuten esimerkiksi sydis-redux tapauksessa viime kaudella. Tämä puhunee puolestaan johtokunnassa olevien helppoudesta iskeä tuulesta temmattuja rangaistuksia.

Siihen on kuitenkin totuttu ja totuttava, ettei 2d pelin johtokunta hae oikeudenmukaisuutta päätöksissään. Peliä ja sen tapahtumia ei voida rinnastaa todellisuuteen. Vallanvaihdos on näkyvissä myös tilastoissa: Johto - 31.10.
Blizk siirtyy syrjään... Johto - 31.10.
Nature Clubille sanktioita...

Hyvä sattuma! :o Johtokunnalle vielä terveisiä: jos haluatte heittää meidät ulos niin tehkää se suoraan. Peliä vedellään ihan hauskanpidon kannalta nykyään, tällaiset tapahtumat saattavat hetkeksi latistaa tunnelmaa, mutta eipä sitä jaksa parista pisteestä nirsoilla, onhan kyseessä vain 2d peli. Tästä ei voi kyllä todeta muuta kuin sen että ainakin henk. koht. on tällä hetkellä täydellinen epäluottamus johtokuntaan, mutta ei se mitään, elämä jatkuu, ja myös kaiketi tämä virtuaalielämä sillontällön. Olisin vähintäänkin odottanut, että minua olisi henkilökohtaisesti, joukkueen omistajana informoitu asiasta. Jos ette usko minua, voitte miettiä miksi koskaan aikaisemmin ei ole tästä samasta rikkeestä tuomio tullut 6 ottelun jälkeen, vaan jo sen yhden ottelun jälkeen. Tuskinpa sitä nyt tahallaan tulee huntattua 5-0 tappioita tällä tavalla. Kaikkein ihmeellisintä on se, että pelikiellon asetti henkilö joka ei edes ole johtokunnassa. Nature Club valittaa tapahtuneesta, mutta ei eroa sarjasta.

Vielä jamsun kommentti tapahtuneeseen:  ;KYTÖMÄKI
hyvää joulua kaikille!
-Rankaisu kuittaa

Kirjoittanut: Nature Club
Julkaistu 01.11.2007 12:40
Luettu: 433 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.