Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Luonnon puolesta

Elikkäs kausi on jo ehtinyt vierähtää jo hyvän tovin puolivaiheen ohi ja pelikin on ailahdellut puolelta toiselle. Voittoja on silti tullut ja kärkikolmikossa paikkakin varmistumassa, kumma kyllä. Liigakarsintoihin tänäkin kautena menossa ja ollaan jo suunnattu katseemme sinnepäin, tottakai runkosarja ensimmäisenä loppuun ja sitäkautta.
Viime kaudella jo liigapaikka oli  enemmän kuin lähellä, mutta vielä sillä kertaa ei ollut naturen vuoro. Nyt on saatu kauan jauhaa samalla rungolla ja näkee, että tietty rutiinitaso ollaan jo saavutettu. Huonollakin pelillä pystytään kääntämään pelejä voitoksi, voi vain olla iloinen jätkien puolesta. Rankaisukin on kuulemma ottamassa GM:än paikkaa ja järkkäämässä saunailtaa, jotta palaset napsahtaa lopullisesti kohdalleen. Rocko opiskelee sopivia vetokulmia yliopistossa, kalkku vaan mietiskelee elämän menoa ja Ubel muuten vaan sienestää, tästä se lähtee.
Joka kausi onkyllä  tullut ongelmia pelaajamateriaalin kanssa, kun muutama pelaaja on joko lähtenyt juuri ennen tai kesken kautta, ja sitä ollaan sitten ryhdytty paikkailemaan.   Nyt ollaan saatu suhtkoht toimiva ja tiivis paketti, joka on säilynyt koko kauden muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ehjänä.  Kiitos kuuluu kaikille joukkueen jäsenille, jotka ovat joukkueen suhtkoht vajaata ja typerää "huulenheittoa" jaksaneet kuunnella päivästä toiseen ja tottakai pelanneet tasollaan. Nature jatkaa taivaltaan kohti liigaa, tämän pelin eliittisarjaa.
jamsu ja Nature Club kuittaa.

Kirjoittanut: Nature Club
Julkaistu 28.10.2007 03:19
Luettu: 414 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.