Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Mare positiivisissa fiiliksissä

Arvoisat kuulijat, on tullut aika Nightmarelle julkaista sen ensimmäinen kiekkoliigan alainen lehdistötiedoite. Se pitää sisällään lyhyehkön vilkauksen alkukauden taipaleesta, sekä pidemmän katsauksen joukkueessa tämän viikon ajan vallitsevaan positiiviseen ilmapiiriin.

Alkukausi on mennyt ihan hyvin.

Ja sitten asiaan.

Kahdeksan pientä tikku-ukkoa vipeltää kiekon perässä iloisten huudahdusten kaikuessa halki hallin, Nightmare johtaa peliään makoisasti 4-0 ja kaikki tuntuvat olevan tyytyväisiä, kaikki paitsi yksi. Yksinäinen hahmo istuu katsomossa toistellen publicille lauseita kuten "miks aina kiusaatte mua" ja "miks ketään ei sano mulle hyvä pass". RoyKeane on jälleen saanut osakseen vain pilkkaa, vaikka pelit ovat menneet todella hyvin, ainakin hänen omasta mielestään.

Sama kaava on jatkunut jo pidempään ja kapteenimme "kiika-Roy" onkin tästä  kyllästyneenä määrännyt joukkueen viikon kestävälle positiivisuus-linjalle. Alkuun joukkueen muut jäsenet TeHyläisten inspiroimana uhkasivat Royn määräyksiä lakoilla ja jopa irtisanoutumisilla, mutta Royn asetettua porkkanaksi pelimerkit tehtävästä suoriutuville onkin tämä idea otettu vastaan, joskin hampaita pureskellen.

Huolimatta siitä, että 70% joukkueen pelureista (Roy ensimmäisenä) ovat jo tippuneet pelimerkin metsästyksestä, niin Maren kopissa valitsee tämän viikon ajan varsin positiivinen fiilis. Se, ketä se kiinnostaa tai miten se liittyy mihinkään onkin sitten toinen kysymys.

Kirjoittanut: Nightmare
Julkaistu 15.10.2007 19:30
Luettu: 383 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.