Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Katsaus elämän vastakohtaan

Kuoleman huikea viimekausi huipentui karsintojen välttymisellä. Monelta taholta saattoi kuulla kysymyksen: Kuolemalla ei taida oikein sujua nyt?

Kauden jälkeen tapahtui paljon radikaaleja muutoksia. Spolle häipyi paaneihin, muutama pelaaja erotettiin ja Tenkrat otettiin takaisin kuvioihin. Spollen lähtö oli tappio koko Kuoleman joukkueelle. Millään ei tahtonut ketään löytyä paikkaamaan Spollen jälkeensä jättämää isoa aukkoa. Ndur nukkui talviunta, mitä jotkut sanovat myös kesäuneksi. Monta tuskallista peliä pelasimme ilman ylempää puolustajaa, durrin joko nukkuen tai vaihtoehtoisesti virtuaaligolffia pelaten. Ylempi pakki oli nyt pakko saada. Paikkaa kävi kokeilemassa muutama peluri, jotka eivät olleet sitä mitä me etsimme.

Nyt alkoi tapahtua, Sharp tuli vuorostaan näyttämään osaamistaan. Hänen ei montaa peliä tarvinnut pelata voittaakseen koko Kuoleman joukkueen puolelleen. Sharp siirtyi _melko_ nopeasti ykkösellään tiimiin ja kertoi myös samalla maalinteon salaisuuden: =Sharp= Hajotin Djangon pelin atomeix ja käänsin sen päinvastaiseksi. Edelliseen lauseeseen viitaten täytyy sanoa, etten varmaksi muista oliko henkilö Django vai joku muut, mutta todennäköisesti meidän pappamme se oli.

Uuteen kauteen lähdemme hyvillä mielin, joukkuepelaamisessa on vielä hiottavaa, mutta uskon meidän yltävän play-off viivan yläpuolelle.

Kuolema kuittaa (univelat)

arrow

Kirjoittanut: Kuolema
Julkaistu 04.09.2007 20:55
Luettu: 384 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.