Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

KaVo ja GM juhannustunnelmissa

Kovana kurinpitäjänä, Mannerheimin lastensuojeluliiton kummina ja tasa-arvon puolestapuhujana tunnettu GM-Keippari löystyi juhannuksen kunniaksi ja antoi joukkueelle hyvin sujuneiden pelien ja keskikesän juhlan takia viiden päivän loman sekä bonuksena 20 euron lahjakortin Alkoon. - Meinasin perua koko loman Habs-tasapelin myötä, mutta nison epätoivoa tihkuneen itkun äänet soivat yöllä päässäni ja saivat lopulta mieleni höltymään, GM jutteli.

GM itse marssi Karpovin ja Tootoon kanssa 130 kilometrin matkan Kangasalta Porin Yyteriin reippaissa marssitunnelmissa Nuori Suomi -hengellä. - Matkaan kuului muun muassa maaseudun eläinten bongausta sekä kasvien tunnistamista. Tällä tavoin puramme pelaajien kognitiiviset dissonanssit ja saamme heidän ajatuksensa konsensuksen keskiöön virittäessämme joukkueen hypomaaniseen iskutilaan loppukautta ajatellen, GM luetteli vaelluksen syitä.

Lauantaina GM pystytti telttaansa vastaanottopisteen, jossa kikettäjillä oli mahdollisuus vierailla ja keskustella taktiikoista ja mieltä painavista kiekkoasioista - Tuikkasin teltassa laatikollisen Siwan muovipusseja täyteen liekkiin ja höyryjä nuuhkimalla pääsimme juuri oikeaan kiketunnelmaan, GM kertoi. Muun muassa Pelijengin Arton ja RB:n gunskin nähtiin vierailevan teltassa. - Hain GM:ltä apua maalinteko-ongelmiini, hän lausui muutamia loitsuja ja salvasi käteni Kallen mätitahnalla samalla kun imppasimme erikeepperiä, gunski kertoi. Myös Porin palokunta oli paikalla hakemassa nimikirjoituksia GM:ltä

Kirjoittanut: Kangasalan Voitto
Julkaistu 29.06.2007 13:35
Luettu: 406 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.