Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Yhtälö RB=divari on epätosi!

Mitä kettua?? RB liigassa? Ei, emme elä Longin märkää päiväunta joskus kauden  1/2005 tietämillä. Elämme tätä päivää.

10 kautta divaria. Neljä sotaratsua yhä hevosen selässä. Ihan kunnioitettavaa.

Olihan se mahtava tunne, allekirjoittanut istui, kaksi ensimmäistä erää pelanneena, rotaation takia viimeisen erän vaihtopenkillä, ja jännitys oli väistämätön. Kynnet on nyt jyrsitty. Tilaisuus oli kaataa Jupiter vaikka suoraan 3-0, mutta kolmannessa pelissä kahden maalin johtoasemassa hyvänolontunne sujahti kaula-aukosta sisään ja Jupiter tuli viimosilla minuuteilla rinnalle ja ohi. Pakka saatiin kuitenkin jälleen kasaan seuraavaan (ja onneksi viimeiseen) peliin.

Suzuki(-pv) osoittautui nappihankinnaksi kesken kauden, Omenapuun kukat alkoivat kukkia jo näin aikaisin keväällä ja sotajermu sai alleen Räikkösen viime kauden Mclarenin, eikä konerikon takia päässyt näyttämään Jupiterille närhen pelivälineitä, ratkaisuhahmoja kuitenkin ilman muuta. Khyl se Otho vaan korjaili volkkariaan ja Gagne kävi kaatamassa Kouvolan. Raipe korkkaili mielummin shamppanja-pulloa kuin kiekkoliiga kauttaan!
Alapää pidettiin puhtaana kolmen puolustajan voimin, aktiivisuus riitti mainiosti, eivätkä pelitkään huonosti menneet, jos parhaimpien joukossa ollaan päästettyjen maalien suhteen. Longi vaan hunttasi pisteitä, kun me Benjan kanssa kiikaroitiin lintuja. No ei vaan.

Ensi kausi kujeillaan liigassa melkein samalla kokoonpanolla, paitsi vanhat kamut Wöyli ja gunski liittyvät joukkoon hurjaan!

- viisu

Kirjoittanut: Rowdyruff Boys
Julkaistu 17.04.2007 18:58
Luettu: 382 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.