Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Missä kaikki on?

Nii-in. Otsikko kuvaa hienosti Dsaj:n kauden 1/07 lopputunnelmia. starman on hukassa, Squ on hukassa,  Nismo on narrikatsomossa heittelemässä rinkeleitä vähäosaisille, Mango viettää romanttisia hetkiä, murmeli47 a.k.a Bigdick McCock käy hierojalla 3 kertaa päivässä, freek rassaa tyttöystävänsä (lue dr. philin) putkia, Mige on löytänyt rippikoulun salat, Kepu on humalassa, Hulikoli ja project hukkuvat koulukirjoihin, anvili hieroo pakaroitaan lämpimäksi kautta 2/07 varten ja allekirjoittanut potkii palloa. Ainoa joka on vähintään kiitettävästi ollut tällä kaudella paikalla on itse kuningas, pby. Mies ei muusta välitä kuin anime-lehdistä ja kiekosta. Tällaista asennetta lisää! np: Klamydia - Missä Mun Kaikki On?

Fiilikset ensimmäisen poroliigakauden jälkeen ovat osittain tyytyväiset, osittain surulliset. Aktiivisuus oli huonoa, kabinettipäätökset ei loppujen lopuksi pelastaneet meitä eikä viimeisessä pelissä saatu runkattua tarpeeksi häkkejä pitääksemme paikkamme varmasti. Karsinat odottaa, mutta porukka pysyy. Ensi kaudella nähdään sitten varmasti valmiimpi Divine! Eiköhän ne pakolliset Sepitykset ollu tässä.

P.S. Poro24:lle sen verran terkkuja, että jos FHR nyt tippuu niin älä huoli. Saat aina tulla tiputtamaan meidätkin kiekkoliigastasi!

Kirjoittanut: Divine Scorers and Joska
Julkaistu 05.04.2007 22:27
Luettu: 410 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.