Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Last Periodin kausi pakettiin!

Heja Heja! Sinne meni. Tänään (4.4) pelattiin pelit Eliteä vastaan ja kenkää tuli niin että vieläkin helisee. Ihan hyvät väännöt pelattiin joskin sitten viimeinen ja ratkaiseva peli meni reisille jo sen takia että Lintu ja Ricky joutuivat lähtemään. Tästä pahoittelut ja suurenmoiset onnentoivotukset Raksuille jatkoon.
 Kausi oli kaikinpuolin vaihderikas. Itse hieman ihmettelin joukkueen rakentelua ennen kautta sillä pelaajat jotka hankittiin olivat suurimmaksi osaksi hienoisia pettymyksiä. Vanhat Lpeelot olivatkin sitten tasaisen rautaisessa kunnossa jo kauden alusta ja ensimmäinen osio saatiin päätökseen kohtuullisin meriitein, joskin pakkipula vaivasi. Merkittävistä pelaajamenetyksistä sen verran että Beyonce treidattiin Aaltoliikkeeseen, joskin vaihdossa saatiin ainakin allekirjoittaneelle aluksi kohtuu tuntematon Joki, joka sitten myöhemmin laittoi jauhot suuhun niin meille kuin vastustajillekkin.
 Kiitokset kaudesta vastustajille, tuomareille, kiekkoliigan väelle ja tsemppiä kaikille onnekkaille jotka vielä kauttansa jatkavat.
 Ensikaudesta ei vielä sen kummempaa. 5+5 paketilla lähdetään ja tässähän onkin sopiva paikka ilmoittaa että mikäli mieli tekee meillä pelailla niin ilmoitelkaa ihmeessä. Itse henkilökohtaisesti toivon että divariin saataisiin pari uutta joukkuetta, sillä taso ei nyt välttämättä divarissa tällä kaudella huimannut. Eiköhän tuokin tuosta kohta selviä.
 Waakku kiittää, kuittaa, kumartaa ja painuu banaaniterttu kainalossa takaisin puuhun!

Kirjoittanut: Last Period
Julkaistu 04.04.2007 23:55
Luettu: 390 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.