Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Luonto kutsuu!

Clubissa on sattunut ja tapahtunut viime aikoina. Joukkueemme perustaja Lloyd nosti kytkintä ja siirtyi haistelemaan MalPon kuvioita. Kuitenkin vanha suola alkoi janottaa ja Lloyd palasi takaisin Nature Clubin vahvuuteen. Hyökkäyspäästä lähti myös P.Katti ja Hollow. Olemme kuitenkin pystyneet toipumaan näistä menetyksistä Sydiksen kriisiterapian avulla.


Kausi käynnistyi tälläkin kertaa mukavissa merkeissä. Kahdeksasta ensimmäisestä ottelusta voitimme 6, 1 tasuri ja 1 häviö. ”Pitänee varmaa ens kiekalle keitellä vahvemmat sopat, jotta saatais kaadettuu noi Ressut (Restart)” - extremer .

Seuraavat kahdeksan (8) ottelua sujuivat myös mukavasti. Kahdeksasta pelistä voitimme 6 ja hävisimme 2. On ollut mukava katsella Rankaisun ja ubelin "ubeaa" yhteistyötä hyökkäyspäässä. Rankaisu johtaa pistepörssiä ja ubel on kahdeksas (8). Puolustajat ovat myös hoitaneet osuutensa mallikkaasti.

Suurimmalla osalla kavereista ei ollut aikaisempaa kokemusta kiekkoliigasta. Kuitenkaan ainakaan vielä ei ole ilmennyt "mailan puristamista".
Pari kertaa Rankaisu on vetänyt ranteet auki, mutta siinähän ei ole mitään uutta.

Näistä asetelmista lähdetään sitten jatkamaan. Naturen väki toivottaa kaikille mukavaa loppu kautta.

pate vaikenee, mutta vain hetkeksi..

Kirjoittanut: Nature Club
Julkaistu 12.03.2007 16:09
Luettu: 393 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.