Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Puolimatkassa

Lugu saattoi ensimmäisen Kiekkoliigan alaisen kautensa ensimmäisen jakson loppuun kohtalaisen positiivisissa tunnelmissa. Menneiden kausien parin maalin nysväilyt ovat vaihtuneet iloiseen hyökkäyspeliin, joka näkyykin joukkueen maalierossa. Miinusta kauden alussa olivat neljä niukkaa yhden maalin tappiota, joista kuitenkin toivon mukaan on otettu jotain opiksi.

Alkukauden Luguhahmoina voidaan pitää hyökkääjäparivaljakkoa Desed-Kaarto, joka on löytänyt toisensa loistavasti kentällä ja kenties sen ulkopuolellakin. Tehokaksikkoa on säestänyt hyvin Lahden oma fruittari pelsu, joka on naiskiireiltään ehtinyt kiekkoonkin silloin tällöin. Puolustuksessa samat vanhat mulkerot Hulikolia lukuunottamatta ovat hoidelleet tonttinsa perusvarmasti. Heistä esiin kannattaa nostaa Espoon sissi Teukka, joka on pitkästä aikaa tehnyt enemmän maaleja vastustajan verkkoon, kuin omaansa.

Toisella jaksolla Lugu pyrkii jatkamaan oman pelinsä jauhamista, katellaan mihin se riittää. Divarikarsintaan olisi ainakin kiva päästä kokeilemaan.

-Terveisin Sepi ja Lugun väki

Ps. Normiota voi kysellä treidattavaksi, vaihdossa vaaditaan ainakin Tenkiä ja kymmentä sarjapistettä...

Pps. Murppi etsii naista, ikää 13-47

Kirjoittanut: Lugu
Julkaistu 26.02.2007 14:47
Luettu: 408 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.