Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Puoliväli 1/07

Pleijaripaikka on penejen tavoite aina ollut ja niin on tälläkin kaudella. Pelit sujuivat yllättävän hyvin ekalla puoliskolla kautta, no suuri syy tälle on ollut tuuri plus selvinpäin pelaaminen.

Pelaajista Koala tuntuu aivan erinomaiselta hankinnalta, kertakaikkiaan loistava kahden suunnan pelaaja.

HaBan esityksiin voi olla pisteiden valossa tyytyväinen, sellainen profiilipelaaja joka meille hyökkiin kelpaakin todella hyvin.

Renzody myös wowittamiseltaan ehtinyt jonkin verran pelailemaan ja tyydytetty olo hänenkin suhteen. Mitä nyt pieniä vaikeuksia HaBan kanssa kun kummatkin rakastavat kiekkoa ja karvaavat sitä toisiltaan pois.

Pakituksen suhteen konkarit Joppe ja Ubula, sekä heidän lisäkiveksensä Phaneuf ovat hoitaneet pakituksen riittävällä rutiinilla jotta pisteet ovat olleet mahdollisia.

Toistaiseksi tällä pakalla on menty ja pisteiden valossa on menty sen verran hyvin että suurempia muutoksia peneihin tuskin on tulossa tämän kauden suhteen. Ensikauden suhteen sitten mietitään taas uusiksi, luultavasti Sugar palaa peneihin kun meidän juhlakausi on ohitse. Piti ulostaa se yhden kauden ajaksi kun tajuttiin, että puulaakissa kaudella 1/2005 mestaruus tuli tällä samalla kikalla. Silloin Völligit saivat nauttia tämän huippupelimiehen sankariteoista edeten aina finaaliin asti.

Joppe

Kirjoittanut: HC Penetrators
Julkaistu 26.02.2007 12:00
Luettu: 423 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.