Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Penkkiurheilijoiden alkukausi

Niin se vain pyörähti jälleen kerran kiekkoliiga-kausi käyntiin. Kokoan tähän hieman mietteitä PU:n kauden aloituksesta.

Ennen kauden alkua kirjoitettiin paitsiossa näin: "Jos joukkuepuolustus paranee, PU on kuivilla. Jos ei, viime kauden murhenäytös toistuu ja joukkue löytää itsensä ensi kaudella kakkosdivarista".

Ja kausihan ei voinut hirveämmin alkaa.Joukkueen avainpuolustajiin kuulunut Orja jätti joukkueen kauden jo kolkutellessa ovelle. Myös nikosso sai lähteä punapaidoista. Ja koska Ozolinsh ja Säkki ovat epäaktiivisia kiekkoliigan suhteen, oli tunnelma sekava PU leirissä kautta edeltävällä viikolla. Kausi kuitenkin saatiin mukavasti käyntiin loistavalla taisteluvoitolla kiviniemestä. Hyvän aloituksen siivellä myös joukkueen itseluottamus kasvoi. Sitten tuli KS ottelu. Rumat lukemat 8-2 sai ihmiset katsomossa pohtimaan onko edelliskauden rämpinyt PU jälleen samassa tilanteessa. Tästä kimpaantuneena päätimme näyttää kuitenkin epäilijöille, että meidät kannattaa ottaa vakavasti. PU on vahvasti kiinni toisessa tilassa sarjataulukossa 6 voitolla 1 tasurilla ja 2 tappiolla. Myös tällä viikolla saatiin vahvistus uuteen hankintaan, puolustajapetoon Jojeen. Joje luultavasti tuo varmuutta ja kokemusta alkakertaan. Kaiken kaikkiaan alkukauteen on HC PU tyytyväinen. Joukkue on yhteinäinen ja heikkoja lenkkejä ei ole. Paitsi ehkä Lapaluu..


-Clark Kent kuittaa raportin.

Kirjoittanut: HC PU
Julkaistu 06.02.2007 16:50
Luettu: 389 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.