Habsilla onnistunut keskiviikko.

Lehdistötiedote
Keskiviikko-iltana vaisusti kautensa aloittanut Habs kohtasi sarjakärki Darra OY:n, sekä Habsin tavoin vaisusti aloittaneen Kalma HC:n. Ensimmäisessä ottelussa kaatui Darra OY. Darralla oli ensimmäisessä erässä paremmat paikat, mutta Habs kesti ja molempien joukkueiden maalatessa kerran oli tilanne erätauolla 1-1. Toisessa erässä Habs pääsikin peliin paremmin sisään. Hallinta tasoittui, mutta Habs teki maalit. Tilanne erätauolla 3-1. Viimeisessä erässä Darra tulikin kovaa, mutta Habsin paketti pysyi kasassa ja ainoan maalin teki Habs, tyhjään maaliin. Lopputulos 4-1. Toisessa ottelussa oli vastassa Kalma HC. Habs otti hallinnan heti ensimmäisessä erässä, mutta tilanne oli tauolle lähdettäessä 1-1. Heti toisen erän alkuun oma koira puri, Brennan maalasi; 2-1. Aivan erän loppuhetkillä Habs teki kaksi salamamaalia, molemmat hieman onnekkaita, erätauolle tilanteesta 3-2. Viimeisessä erässä Habs pystyi jälleen pelaamaan kurinalaisesti, teki kaksi maalia ja vei ottelun 5-2.