Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Narrilauma - teinien puuhastelua?

Kun erehtyy menemään Narrilauman kotisivuille jää nopeasti miettimään pelaajien vuosikertoja. Suurin osa 85-86 syntyneitä, jokunen 89 ja huippuna vielä eräs 70-luvun tuotos. Tämä siis kaksi kautta sitten.

Allekirjoittanut sai pari viikkoa sitten 20-kriisin tajutessaan perjantai-iltana pelaavansa kolmen sakkolihasukupolven edustajan kanssa treenipeliä. Minne kaikkosi Narrilauman iäkkyys? Onko tässä jouduttu ihan hiekkalaatikolle?

Muutoksia oli vaan tehtävä, viime kausi oli Narrilauman historian 6. sukelluskausi ja kun vastapainoksi on pelattu 2 hyvää kautta (+ pari hyvää puulaakikautta) niin oli keksittävä jotain. No okei tällä taas ei ollu mitään merkitystä iän kanssa.  Mutta pelaajia poistettiin ja paluulla uhkailleet januzki, Renberg ja Raxa-Jacq eivät kuitenkaan tulleet, sekä joje lähti kesken try-outin liitämään mitään sanomatta, niin jotain piti keksiä. Kun managerilla ei ollut mitään hajua pelaajien taidoista ja hän kuunteli Sundströmiä, löysi hölmö manageri yhtäkkiä itsensä hiekkalaatikkoikäisten pelaajien keskeltä.

Kaukana on ajat jolloin Pikkis oli joukkueen juniori. *snif*

Ei kai sille mitään voi, tätä on nykykiekko. Ensi kaudelle lähdetään näin aluksi välttämään pudotusviiva. Harmi ettei ole vielä mitään hajua sarjajärjestelmästäkään.

Henkilökohtaiset tavoitteet managerilla on voittaa pistepörssi, maalipörssi, syöttöpörssi ja komeimman kiekonpelaajan palkinto.

Kirjoittanut: Narrilauma
Julkaistu 19.01.2007 23:43
Luettu: 375 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.