Kakkonen on ykkönen \o

Lehdistötiedote
Pienestä se on kiinni sanoi piikkilaama katsoessaan jalkaansa.

Ratkaiseva ottelu Los Banaaneja vastaan - häviöllä ulos ja Banaanit jatkoon, tasurilla FHR jatkoon ja Banaanit ulos. Viimeiselle minuutille 1-0 tappiolla...

...24 sekuntia ennen loppua tapahtuu jotain käsittämätöntä: WayLoo tasoittaa ottelun kauden komeimmalla maalilla ja FHR säilyttää paikkansa kiekkoliigassa. Siinä maalissa oli tunnetta, jota meiltä on puuttunut viimeiset kaudet. Tämä maali tullaan muistamaan vielä vuosienkin päästä maalina, joka aloitti FHR:n nousun aina kiekkoliigan mestaruuteen asti.

Joukkueen epävirallinen puheenjohtajapylväs Poro24 haluaa kiittää erityisesti Egiggiä, Alfredia, Solia ja uutta värväystämme WayLoota jotka seisoivat joukkueen takana loppuun asti.

FHR kiittää VOITTOON päättyneestä kaudesta.

Tauolla suosittelemme kaikkia kiekottajia tutustumaan sarjaan nimeltä Dexter. Yhtä monipuolista ja kierolla juonella varustettua sarjaa ei ihan heti kävele vastaan. Imdb kertoo lisää: http://www.imdb.com/title/tt0773262/
Kirjoittanut: Poro24
Joukkue: FHRFHR
Julkaistu: 23.12.2006 00:37
Luettu: 657 kertaa