Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kiekko-Hobiitit vetäytyy Kiekkoliigasta

Se on siinä. Pieni kansa Konnusta jättää Kiekkoliiga-hulinat ja siirtyy rattoisille eläkepäiville. Päädyimme tähän ratkaisuun pitkän pohdinnan jälkeen, eikä päätös todellakaan ollut helppo. Kahden ja puolen vuoden kliiga-aherruksen jälkeen tuntuu kuitenkin oikealta ratkaisulta lopettaa, ja pienentää rinki siihen mikä se oli vanhoina hyvinä aikoina.

Kiitokset lähtevät eprolle, Kiekkoliigan johtokunnalle, alkukausien pelitovereille, niille kahdelle Mysiinille jotka melkein veivät meidät mestaruuteen, Kims85:lle ja Cylonille Hobiittien johtamisesta, Salsalle kivasta seurasta sekä Tsunalle ja khallelle loistavista pelihetkistä.

Kova työ palkitaan, sillä tätä aikaa voi sitten joskus muistella takan äärellä lapsenlapsille, vaikka sitä kultaa ei sitten koskaan tullut. Allekirjoittaneelle Hobiitti-urasta käteen jäi kolme mitalia, pistepörssimenestystä, yli 150 ottelua ja ennenkaikkea huikeat pelitoverit. Erityiskiitokset omasta puolestani siis Zizoulle, ASulle, Hoonille, Alfonsolle ja Unknownille.

Kontu kiittää ja toivottaa kaikille hyviä jatkoja!

Kiekko-Hobiitit  -  Sinne ja Takaisin

Kirjoittanut: Kiekko-Hobiitit
Julkaistu 01.12.2006 18:52
Luettu: 382 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.