Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

ERn peli kulkee

Elite Razorin kausikortit, ja irtoliput kaikkiin jäljellä oleviin runkosarjaotteluihin   ovat loppuunmyyty. Joukkue on hävinnyt 14:sta ottelusta vain yhden ja senkin kyseenalaisesti MM:lle. Tänään (6.11) pelattiin toinen ottelu MM:ta vastaan ja saimme revanssista voiton selvin 5-0 lukemin. Peli oli - kuten odotettu - suvereenia hallintaa.

ERn kausi on siis pienen tasapeliputken jälkeen jälleen kunnossa. Toinen kierros on alkanut kolmella voitolla (TJHH, FHR, MM). Pistepörssissä on myös tällä hetkellä hattutemppu.

Wanha p(o)rv(i)s on myös liittynyt jälleen ERn harjoitusrinkiin ja asiasta voi lukea lisää Paitsiosta (by CodeFX). Perkele on pelannut hyvän alkukauden. Menestystä ja mainetta on kertynyt myös (spectatorin) maajoukkueessa ollen joukkueensa (Suomen) paras pelaaja. Spectatorin World Cupin pistepörssin voittaja Wakke on myöskin pelaillut alkukauden omasta mielestään "ihan ok". K.Kenig on aloittanut 2.divarissa vakuuttavasti tehden neljässä pelissä kahdeksan tehopistettä (4gp 2+6=8).

ER lähtee hakemaan loppukaudesta nollapelejä, voittoja ja runkosarjan voittoa. Myös pistepörssissä on jokaisella omat tavoitteensa, mutta joukkue on ERssä aina henkilökohtaisen menestyksen edellä.

[23:25:23] (Mazzio) hercules, GET OUT OF MY HEAAAADD !!
.. ja jokainen tekee omat johtopäätöksensä.

Kirjoittanut: Elite Razor
Julkaistu 06.11.2006 23:26
Luettu: 384 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.