Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Piristävä alkukausi!

Joukkue on aloittanut mukavasti pelit Kiekkoliigan alaisuudessa. 2. Divarissa kaatunut jo ennakkoon kova Kauhava, mutta suurin pettymys tässä vaiheessa ollut tappio MM:lle. Hyökkäyksessä eniten häärineet Avain ja haule. Puolustuksessa niin ikään Masta sekä Ayoso, itse olen pelaillut vähän kumpaakin pelipaikkaa. Al Mäkkinsin (fouba) syttymistä odotellaan vielä, mutta hyvää lupaili Cup -ottelu Los Amigosia vastaan ja fouban uusi modeemi -> pingi ennätykselliset 14!! Runkosarjassa tavoitteet asetettu sijoille 1.-3. ja tällä hetkellä tilanne näyttää sopivan hyvältä. Mielestäni joukkueen peli paranee koko ajan, mitä pidemmälle kautta pääsemme.

Alkukauden piristävin peli ollut Los Amigosia vastaan Kiekko Cupissa, tuon ottelunhan voitimme 6-2. Vastaan tulee Cupin 3. kierroksella 2. divarissa ja Cupissa vahvasti pelannut Elite Razor, otteluun lähdemme tietenkin voittamaan.

Sitten vielä loppuun, että Drunkku erotettiin joukkueen riveistä, koska kaveri ei pelannut kiekkoa tarpeeksi aktiivisesti tai pelaaminen sijoittuu sellaiseen aikaan ettei muut ole pelaamassa (keskelle yötä), mutta Drunkulle hyviä jatkoja HCL:n rivistössä.

-Zippo

Kirjoittanut: Kouvola Sabres
Julkaistu 09.10.2006 01:27
Luettu: 383 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.